Annonce
Trekantområdet

SlotssøBadet godt besøgt denne sommer

Sidste års varme sommer in mente gjorde, at SlotssøBadet i år har udviklet på outdoorområdet  med ny stor terrasse, udendørs sauna, minigolf og et stort område til at nyde solen. Privatfoto

Kolding: SlotssøBadet har gjort status for denne sommers besøgstal, selv om der stadig kommer mange især tyske gæster i hele august måned.

Sammenlignet med sidste års tropiske sommer var det forventelig, at besøgstallet i år ville gå noget op – men at SlotssøBadet samlet set for denne sommer indtil nu har haft en stigning på cirka 30 procent ligger noget over forventningen.

Besøgstallet for juli alene udgør cirka 27.000 gæster – og herudover har der også været afviklet de såkaldte delfin-uger – en pendant til de mange fodboldskoler for børn mellem seks og 12 år. Ikke færre end 350 børn har været igennem delfin-ugerne.

SlotssøBadet Spray Park, som blev indviet for et par år siden – har også været et godt trækplaster for de mange turister i Kolding-området.

Et fælles billet samarbejde med Jump It har også været en fin succes for begge virksomheder, oplyser souschef for SlotssøBadet Edvard Køhrsen.

Også Dronning Dorotheas Badstue har oplevet en stigning i besøgstallet denne sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Ny kommunal topledelse holdt kun ét år: Gode råd til politikerne kostede 400.000 kroner

Fredericia For abonnenter

Borgmester forsvarer beslutning om to nye direktører: - Vi har lyttet til vores medarbejdere

Annonce