Erhverv

Slut med at jonglere med boller og sugarbabes: Brejning Bageri og sugardatingsite er gået konkurs

Efter personaleflugten kunne Vejle Amts Folkeblad afsløre, at Kazim Bulduk (på billedet) ikke ejede Brejning Bageri, som han ellers havde sagt til avisen. Den rigtige ejer var Gündüz Göktas fra Aarhus, som ifølge Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) har solgt alt fra pizzaer til hårde hvidevarer. Arkivfoto: Søren Gylling
Gündüz Göktas fra Aarhus er gået konkurs med sin forretning. Dermed er det farvel og tak til både Brejning Bageri og sugardatinghjemmesiden todayters.dk.

Vejle: Det er efterhånden flere måneder, siden kunderne kunne købe kage og rundstykker i Brejning Bageri. Og det kommer med garanti ikke tilbage med den seneste ejer bag disken.

Gündüz Göktas er gået konkurs med sin forretning, som også talte sugardatinghjemmesiden todayters.dk, hvor nok især ældre og pengestærke mænd kunne mødes med unge kvinder med færre kroner på lommen.

Det fremgår af oversigten over konkursboer på Statstidende.

Her står der også, at det er Skifteretten i Aarhus, der har haft Youhavemessage - som Göktas' selskab hed til sidst efter flere navneskift - under konkursbehandling.

Det skulle være sket efter begæring fra en tidligere lønmodtager.

Det er dejligt, at virksomheden nu er gået konkurs. Så kan medlemmerne søge om at få deres penge gennem Lønmodtagernes Garantifond.

Pia Walther, brancheleder i 3F

Godt for de ansatte

Det var da også ansatte, der i november satte skub i en lukning af butikken.

Flere sagde enten op eller meldte sig syge, fordi de ikke fik deres løn og på grund af dårligt arbejdsmiljø. Tre fagforeninger - 3F, HK og Fødevareforbundet NNF - gik ind i sagen for at hente pengene hjem til sine medlemmer.

- De har kæmpet længe, så det er dejligt, at virksomheden nu er gået konkurs. Så kan medlemmerne søge om at få deres penge gennem Lønmodtagernes Garantifond, siger brancheleder i 3F Pia Walther.

Efter personaleflugten kunne Vejle Amts Folkeblad afsløre, at Kazim Bulduk ikke ejede Brejning Bageri, som han ellers havde sagt til avisen.

Den rigtige ejer var Gündüz Göktas fra Aarhus, som ifølge Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) har solgt alt fra pizzaer til hårde hvidevarer.

Rejst til udlandet

Kazim Bulduk har senere kaldt Gündüz Göktas for en kammerat. De må da også kende hinanden, da Kazim Bulduk har blandt andet optrådt omkranset af champagne og unge kvinder i reklamer for sugardatinghjemmesiden.

Gündüz Göktaz mødte ikke selv op i Skifteretten i Aarhus. Sagen var blevet forkyndt for ham, og han skulle ifølge avisens oplysninger have svaret, at han ikke længere opholder sig i Danmark og ej heller kommer tilbage.

Kurator er advokat Anders Ole Bendtsen fra København, men han ønsker på nuværende tidspunkt ikke at kommentere sagen.

Derfor er det uvist, hvor mange aktiver der måtte være i Youhavemessage, ligesom størrelsen på den nuværende gæld er ukendt. Inden for fire uger bør kreditorer henvende sig til kurator for at anmelde sit krav.

Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Tanya fjernunderviser og har fem børn hjemme fra skole: - Der er en anden slags nærhed

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fredericia

Regler forvirrer: Midtby-butik møder undren fra folk, der tror, den skal holde lukket

Alarm 112

Politibetjent slæbt med gassende bil på Holstensvej: Flere sigtelser venter fører