Annonce
Fredericia

Slut med bumlet indfaldsvej: Efter en nats indsats blev Snoghøj Landevej glat igen

Tirsdag morgen kunne trafikken fra motorvejen mod centrum køre ad en helt glat Snoghøj Landevej. En nats indsats fra NCC havde virket. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
En nats indsats fra asfaltmaskinerne fra NCC gjorde en forskel. Ny asfalt på selskabets regning har gjort vejen glat. Arbejdet fortsætter de kommende nætter med blandt andet afstribning.

Erritsø: I aftes rullede entreprenørfirmaet NCC deres asfaltmaskiner i sving på Snoghøj Landevej. Efter knap et år med bulet asfalt skulle der skrabes gammel asfalt af og lægges ny på for firmaets regning, fordi arbejdet i første omgang ikke var leveret med tilfredsstillende resultat.

Vejdirektoratet havde på forhånd foretaget målinger af vejens jævnhed fra Snaremosevej til Røde Banke for at vurdere, hvorvidt der var behov for ny asfalt. Arbejdet blev udført i aften- og nattetimerne, og tirsdag morgen fremstod Snoghøj Landevej med ny og hel glat asfalt i indersporet mod byen.

Efter planen skal arbejdet på landevejen genoptages i aften-nattetimerne de kommede dage.

- Der skal lægges yderligere knap 500 meter asfalt ud i yderbanen, og når det er afsluttet, skal der laves ny afstribning, oplyser vejingeniør Lasse Hasle Nørgaard, Fredericia Kommune.

Tirsdag morgen fortsatte asfaltmaskinerne tættere på byen under jernbanebroen på Strandvejen. Her måtte cyklisterne ind- og ud af byen dele cykelstien ind mod byen, mens der blev lagt ny asfalt på den berørte strækning af supercykelstien.

Når asfaltarbejdet på Snoghøj Landevej er helt slut, skal der fortsættes til natarbejde i krydset Vestre Ringvej-Vejlevej som fortsættelse af det arbejde, der gik i gang i sidste weekend.

Annonce
Mit bedste råd med alt det vejarbejde, der er i gang, er at køre hjemmefra lidt tidligere om morgenen.

Kørelærer Hans Andersen, Driving Academy

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Rotterne kommer: Udgifter til rottebekæmpelse i Fredericia er mere end fordoblet på 10 år

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];