Annonce
Middelfart

Slut med Fakta i Gelsted: Nyt lavprissupermarked skal stå klar inden sommer

Nikolaj Jørgensen stod ligeledes i spidsen for Superbrugsen i Gelsted, da den i 2019 blev omdannet til den Fakta, som nu skal blive en Coop365-butik. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
De første Coop365-butikker åbnede i efteråret andre steder i landet, og nu får Gelsted også en af slagsen.

Gelsted: Der skal ikke længere være en Fakta i Gelsted.

Butikken skal nemlig inden for kort tid omdannes til en Coop365-forretning, som er et nyt lavprissupermarked, der åbnede de første steder i landet i efteråret.

Bestyrelsen i Brugsforeningen for Middelfart og Omegn godkendte beslutningen på et bestyrelsesmøde tilbage i marts.

Annonce

Med Coop365-butikken får kunderne 1000 nye varer på hylderne, samtidig med at priserne får et hak nedad, særligt når det gælder frugt og grønt, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Det var ellers tilbage i 2019, at Superbrugsen i Gelsted blev omdannet til en Fakta, der også dengang ifølge brugsforeningen trak flere kunder til med lavere priser, bedre åbningstider med mere. Men Coop365-forretningen skal nu sikre, at der også er endnu flere varer at vælge imellem, end der er i dag, lyder det.

- Og suppleret med en helt vildt fantastisk atmosfære, som man ikke oplever i andre discount-butikker, i form af farver, indretning og ikke mindst mit gode personale, udtaler butikschef Nikolaj Jørgensen i pressemeddelelsen.

Det vil fortsat være det samme personale, man møder i butikken, udover at Julie Stjerneborg Falch Olsen tiltræder som souschef den 1. september 2021. Hun er i dag ledertrainee i Kvickly i Middelfart.

Fakta vil ikke holde lukket nogle dage i byggeperioden, som gerne skulle vare indtil omkring uge 27, så den nye butik kan åbne for kunder inden sommerferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
FC Fredericia

Målscorer sender stikpille til FC Fredericia-direktør: Jeg er åbenbart ikke en del af basen

Fredericia For abonnenter

Fagforening havde 11 sager på Ulleruphus: Leder stoppede efter henvendelse

Fredericia

Plejehjems-ansatte træder frem: Vi kan ikke genkende historien om dårligt arbejdsmiljø

Annonce