Annonce
Erhverv

Slut med sandwichbar i Vendersgade: - Det har ikke være en nem beslutning

29. november har BarZiska sidste åbningsdag i Vendersgade - og i Fredericia i det hele taget. Indehaver Franziska Nielsen har valgt at lukke sandwichbaren. Planen er nu at færdiggøre sin kokkeuddannelse. Arkivfoto: Steen Højgaard
25-årige Franziska Nielsen åbnede i februar en sandwichbar, hvor konceptet var helt nyt. Maden var ernæringsberegnet, og alt var hjemmelavet. 1. december står lokalerne dog tomme igen.
Annonce

Fredericia: Det blev til lidt under et år, BarZiska kom til at eksistere i Haps’ gamle lokaler i Vendersgade. Skilte i vinduet afslører, at lokalerne er til udlejning fra 1. december.

Indehaver af sandwichbaren, Franziska Nielsen bekræfter over for Fredericia Dagblad, at butikken lukker.

- Jeg har sidste åbningsdag den 29. november, siger hun.

22. februar slog hun ellers dørene op for noget, der skulle være både anderledes og nyt i forhold til byens øvrige udvalg af madsteder.

Hos BarZiska var maden eksempelvis ernæringsberegnet.

Annonce

Flere muligheder

I sommer var Fredericia Dagblad på besøg i sandwichbaren i Vendersgade, og da var det en tilfreds indehaver, der dengang fortalte, hvordan fredericianerne havde taget positiv imod den dengang nye sandwichbar, hvor alt var hjemmelavet.

Det har ifølge Franziska Nielsen ikke været en nem beslutning af lukke forretningen.

- Det har bestemt ikke været en nem beslutning, men nogle gange er det bedst at stoppe, mens legen er god. Har været så taknemlig for, at byen har taget så godt imod det, lyder det i et skriftligt svar.

Her fremgår det ligeledes, at den 25-årige fredericianer har solgt alt inventaret, men det er endnu ikke lykkedes at få lokalet i Vendersgade lejet ud. Derfor vil det i fremtiden også blive lejet ud tomt. Ifølge den snart forhenværende selvstændige erhvervsdrivende kvinde, har især de sidste to til tre måneder været de allerbedste i butikkens levetid. Dog ikke nok til, at BarZiska ser ud til at have en fremtid i Fredericia fremover.

- Der er mange personlige årsager til, at jeg lukker. Men ja, jeg vil gerne færdiggøre min uddannelse (kokkeuddannelsen, red.), så jeg har flere og større muligheder i fremtiden, fortæller Franziska Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Virus lagde 5. juli ned: Men der var alligevel sygebesøg rundt om

Annonce