Annonce
Kolding

Smittetal falder for niende dag i træk: Nu er Kolding dumpet ned på tredjepladsen

Smittetallet i Kolding falder fortsat støt og roligt. Meldingen fra kommunaldirektør Thomas Boe er dog også klar: Der er stadig for mange, der bliver smittet. Arkivfoto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Kolding: Der bliver stadig længere mellem de coronasmittede i Kolding Kommune. Det viser fredagens oversigt over coronasmitte fra Statens Serum Institut.

For niende dag i træk falder antallet af smittede personer i Kolding indenfor de seneste syv dage, og det samme gør incidenstallet, som fortæller, hvor mange smittede, der er per 100.000 indbyggere.

Samtidig dumper Kolding ned på en tredjeplads på listen over kommuner med de højeste smittetal. For halvanden uges tid siden toppede Kolding listen, men røg siden ned som nummer to efter Ishøj. Nu har Fredensborg Kommune overhalet Kolding, når det gælder smitte.

Koldings smittetal toppede den 23. og 24. februar, hvor der var 324,8 smittede per 100.000 indbyggere og 302 smittede borgere på en uge.

Fredag er incidenstallet nede på 174,2, og det betyder, at 162 personer i Kolding er blevet konstateret smittet med corona i de seneste syv dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Værtshusbesøgende nød gensynet med Havfruen: - Det er guld værd at være tilbage

Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Annonce