Annonce
Erhverv

Smutvej bag Hejse Kro er lukket: Det er ingen racerbane

Ti kampesten er sat op på arealet bag Hejse Kro. Lize Borring og de øvrige ansatte på kroen vil dermed sætte en stopper for folk, der bruger området som smutvej. Foto: Klaus Madsen
Det er slut med at tage en smutvej bagom Hejse Kro i høj fart. Kroen har nemlig sat ti kampesten op på arealet bag kroen, så det bliver mere sikkert for personale og gæster at bevæge sig på området.

Fredericia: Ti kampesten blev mandag sat op på arealet bag ved Hejse Kro.

Dermed er der sat en stopper for en smutvej, som bilister og lastbiler har benyttet sig af - til gene for både personale og gæster på Hejse Kro.

- De plejer jo at komme blæsende her fra begge sider, siger Lize Borring, der er daglig leder på kroen.

Annonce

Det er for at markere, at det altså ikke er en racerbane her.

Lize Borring, daglig leder

BMW kørte ræs

Problemet har været stigende - og værst i eftermiddagstrafikken, når bilisterne kommer kørende ad Skærbækvej og Vejle Landevej. Så har mange drejet ind ved kroen for at spare tid.

- Det er kun fordi, de vil spare rundkørselen. Men det er ikke en gennemkørsel. Det er en p-plads til gæsterne, hvor de skal færdes og være trygge. Vi har mange gæster, der bor her i lang tid ad gangen. Nogle gange er det håndværkere, der skal over til Google, og de skal altså kunne færdes trygt her på området, siger Lize Borring.

Bag selve kroen ligger parkeringsarealet, og her ligger kroens to andre bygninger med lejligheder. Lize Borring fortæller, at bilerne ofte kommer kørende med høj hastighed. For eksempel sidste fredag, da hun og personalet gjorde rent i lejlighederne.

- Der kom en BMW med prøvenummerplader blæsende igennem og lavede hjulspind. Så måtte jeg lige sige, at det altså ikke er Formel 1. Det accepterede de så også, fortæller Lize Borring.

Den daglige leder er forberedt på, at der kan komme brok over de nye kampesten. Men det er hun klar til at tage med. For det er slut med at smutte bagom Hejse Kro. I løbet af de få minutter, Fredericia Dagblad er på besøg, må flere biler og en enkelt lastbil vende om igen.

Mandag blev ti kampesten sat ved Hejse Kro. Det gav bøvl for denne lastbil, som måtte vende i stedet for at køre gennem. Foto: Klaus Madsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Ved du noget?: Uønsket vaskebjørn kørt ned ved afkørsel 59

Annonce