Annonce
Middelfart

Snart går den vilde bamsejagt: Overskud går til hospitalsklovnene

Der er gode sager at finde til lagersalget hos Wild Republic. I år bliver overskuddet sendt til Danske Hospitalsklovne. Arkivfoto: Mia Harm Madsen

Middelfart: Så går den vilde bamsejagt igen.

Den 8. november åbner Wild Republic på Fynsvej 60 igen dørene til det meget populære lagersalg.

Overskudssager sælges ganske billigt, og mangler du lidt småsager til pakkekalenderen eller måske en kæmpe bamse at lægge under juletræet, er det måske her, du skal finde den.

Dørene åbnes klokken 14.00 og lukkes igen klokken 17.30.

Overskuddet går til Danske Hospitalsklovne, og i den anledning kommer en klovn og underholder fra klokken 15.30 til 17.00.

Tag roligt de eftermiddagssultne børn med til udsalget, for Isoplus, der også støtter Danske Hospitalsklovne, sponsorerer 100 børneboller til bamsesalget.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lokaldebat om budget2020: Vi har brug for bump, chikaner, overvågning eller andet

Lokaldebat: Jeg bor i Balslev, lige i krydset ud til vejen Middelfart/Ejby to kilometer fra Ejby. Hver dag oplever vi, at der køres alt for stærkt gennem vores lille by, især bilister fra Middelfart-siden kører med høj fart igennem. Der er byskilte på begge sider af byen, hvilket betyder, at man kun må køre 50 kilometer i timen, men dette bliver slet ikke respekteret. Kommunen har også sat 60 kilometer-skilte op fra Balslev og ind til Ejby. Heller ikke dette bliver respekteret. Det fylder rigtig meget for os herude på landet, at vi hver dag skal frygte trafikken. Bilerne raser forbi vores hoveddør, og det er med bævende hjerte, vi sender børn og unge afsted på cykel. Vi har brug for, at der bliver etableret trafikdæmpende tiltag – bump, chikaner, overvågning eller andet. Eksempelvis kunne vi bruge stærekasser ved indkørslen til byen – hvad mon det ville koste? Mit forslag til budgettet er, at trafikdæmpende tiltag opprioriteres – at der sættes (mange) flere penge af til dette, så vi kan opleve at trafiksikkerheden tages alvorligt. At der lægges vægt på trafik-tryghed for alle borgere i kommunen.

Annonce