Annonce
Trekantområdet

Som 26-årig har hun allerede været selvstændig i fem år: Nu går hun på barsel

26-årige Majbritt Søgaard har netop haft fem års jubilæum med sin kosmetolog- og fodplejeklinik. Foto: Anders Græsbøll Buch
Klinik Søgaard i Seest har netop haft fem års jubilæum. Bag klinikken står 26-årige Majbritt Søgaard, der startede klinikken i en ung alder. I en periode bliver klinikken dog nu lukket, da Majbritt Søgaard skal på barsel.
Annonce

Seest: Da Majbritt Søgaard i juli 2015 åbnede Klinik Søgaard i privaten, var det en drøm, der gik i opfyldelse. Længe havde hun drømt om at være selvstændig, og nu skulle det være.

På daværende tidspunkt var hun kun 21 år og var elev som kosmetolog, og klinikken blev derfor drevet, når der var tid ved siden af uddannelsen. Beslutningen viste sig at være den helt rigtige. I 2018 havde hun opbygget så stor en kundebase, at hun turde tage skridtet og satse fuldt ud på sin egen klinik, og i juli i år har hun netop fejret fem års jubilæum med sin kosmetolog- og fodplejeklinik.

- Håbet var, at jeg kunne leve af det, men derfor var det stadig meget grænseoverskridende, fordi man ikke vidste, hvad man sprang ud i. Det var jo et farvel til alt det sikre, siger hun.

Annonce

En travl tilværelse

Hun fortæller, at det faktisk først er i det sidste halve år, at hun for alvor har fundet roen i tilværelsen som selvstændig, hvor al sygdom og ferie betales af egen lomme. Derfor har hun også kun holdt mellem to og tre ugers ferie i alt i de sidste par år. Hjemmefra har der dog været fuld opbakning, da hendes mand, der er tømrer, arbejder lige så meget.


Jeg har godt tænkt over det, og det er da lidt vildt, at jeg kun er 26 og allerede været selvstændig i fem år.

Majbritt Søgaard, selvstændig og indehaver af Klinik Søgaard


Nu har hun på trods af sin unge alder allerede rundet de første fem år som selvstændig, og det sker ikke for alle og enhver.

- Jeg har godt tænkt over det, og det er da lidt vildt, at jeg kun er 26 og allerede været selvstændig i fem år, siger Majbritt Søgaard.

Annonce

Barsel fra september

Klinikken kommer dog snart på pause, da 26-årige Majbritt Søgaard er blevet ramt af lykkelige omstændigheder, og sammen med sin mand venter hun barn til oktober. Det betyder, at klinikken lukker ned den 11. september og formentlig frem til sommeren 2021.

Det har ikke været nogen helt nem beslutning at skulle lukke det hele ned, men nu har hun fundet ro i det og glæder sig bare til familieudvidelsen.

- Jeg var nervøs, da jeg blev gravid, men alle mine kunder har sagt, at de kommer tilbage, så nu hviler jeg mere i det. Der har været så stor opbakning, og jeg er sådan en fighter, så jeg skal nok få det op at køre igen, siger hun.

Klinikken har hun i sit private hjem på Opalvej i Seest. Foto: Anders Græsbøll Buch
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Til sommer skal madrester i poser i nye spande: Fredericias rester skal til Holsted og forvandles til pulp

Fredericia

Gode forhold og næsten ingen kø: Flere hundrede er allerede blevet testet for covid-19 i MesseC

Fredericia For abonnenter

Poser kan blive erstattet af spande: Det vil sætte renovationsudgiften i vejret

Fredericia For abonnenter

Brugere og ansatte roser genbrugsordning: Lad bare resten af Danmark kopiere den

Annonce