Annonce
Fredericia

Sommergravning lukker kryds - åbner efter ferien

Så er der lukket for gennemkørsel fra Indre Ringvej til Jernbanegade. Det skyldes, at entreprenørerne er gået i gang med at grave ny regnvandsledning ned i krydset længere fremme - Indre Ringvej/Jernbanegade. Når det arbejde er overstået efter sommerferien, så kan der åbnes for trafik fra Strandvejen ind mod byen. Foto: Henrik Juel Skovrider
Entreprenørerne fra Per Aarsleff A/S er nået frem til krydset Jernbanegade-Indre Ringvej, hvor den nye regnvandsledning skal etableres de kommende uger. Arbejdet sker ekstraordinært i industriferien, så krydset kan åbne efter sommerferien.
Annonce

Fredericia: Næste etape i det omdiskuterede anlægsarbejde af ny regnvandsledning er nået med lukningen af krydset Jernbanegade-Indre Ringvej.

Gravearbejdet i krydset var i første omgang planlagt til efter sommerferien, men entreprenøren og Fredericia Spildevand og Energi er blevet enige om, at der arbejdes sommeren igennem, så krydset og dermed også Strandvejen kan blive genåbnet efter sommerferien.

Når det sker, kan man komme ind i byen enten via Jernbanegade-Sjællandsgade eller via Jernbanegade-Vesterbrogade, da det i den periode kun vil være Indre Ringvej frem til krydset ved Vesterbrogade, der graves i.

Det arbejde er planlagt til at slutte omkring november, hvor gravemaskinerne sendes på juleferie indtil januar, hvor det efter den nuværende plan går løs i det vitale kryds Indre Ringvej-Vesterbrogade.

Hvordan arbejdet i krydset og videre ad Vesterbrogade endeligt skal gribes an, skal afgøres efter sommerferien. Her er der indkaldt både til ekstraordinært bestyrelsesmøde i spildevandsselskabet og til orienteringsmøde med Business Fredericia, spildevandsselskabet, erhvervsdrivende i Vesterbrogade og Fredericia Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce