Annonce
Kultur

Sommerrock klar i ny udgave: Her er navnene

Sådan så det ud i 2017, da Gulddreng gav koncert til Sommerrock. I år kommer det dog langtfra til at se ud på tilskuerpladserne som på billedet her. 1300 billetter sættes der i alt til salg. Andreas Odbjerg, Mike Tramp og Mathilde Falch er blandt kunstnerne, der giver koncert i år. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Der bliver masser af musik, fest og farver, men også hensyntagen til coronarestriktionerne, når Sommerrock finder sted fredag 4. juni. Blandt kunstnerne finder man flere velkendte navne.

Fredericia: Det bliver på mange måder en anderledes måde, Sommerrock kommer til at foregå på i år, når det finder sted fredag 4. juni. Men det kommer til at ske - efter gældende corona-restriktioner, oplyser Fredericia Shopping i en pressemeddelelse.

Det bliver 12 koncerter på tre koncertsteder rundt i byen. Billetprisen er 100 kroner plus gebyr, og der bliver en begrænsning på maksimalt fem billetter per familie, forklarer Ulrich Nicolaisen fra Event C.

Selvom der på den måde bliver tale om en entré modsat tidligere år, får man dog mere end blot koncertoplevelsen ud af pengene.

Annonce

- Når man tjekker ind til koncerten, får man ombyttet sin billet til en voucher på 100 kroner, der kan bruges hos Fredericia Shoppings medlemmer henover sommeren. På den måde sikrer vi antallet af mennesker i aflukkede områder, og at alle har fremvist gyldig coronapas, siger Ulrich Nicolaisen og tilføjer:

- Skulle der uheldigvis vise sig at blive et hotspot, har vi derved mulighed for at give myndighederne en liste over samtlige gæster i de enkelte tidsintervaller.

Hver kunstner giver to koncerter

Koncertstederne bliver i gården bagved Det Bruunske Pakhus, på parkeringspladsen bagved rådhuset i Jyllandsgade og i Sct. Knuds Skoles skolegård, oplyser Fredericia Shopping.

Kunstnerne bliver Anders Blichfeldt, Andreas Odbjerg, Mike Tramp, Mathilde Falch, Halberg & Friends og Schneidermann & Ramhede, og koncerterne bliver i faste tidsrum, så hver kunstner giver to koncerter. Enten med start klokken 15 og 17 eller klokken 19 og 21.

Der bliver sat 1300 billetter til salg på mandag, og foruden de musikalske indslag bliver der gående musik i gaden og børneaktiviteter på Rådhuspladsen.


Når man tjekker ind til koncerten, får man ombyttet sin billet til en voucher på 100 kroner, der kan bruges hos Fredericia Shoppings medlemmer henover sommeren.

Ulrich Nicolaisen, Event C


- Vi har fået planlagt et setup ud fra mulighedernes kunst omkring kunstnere, lokationer, tilladelser og ikke mindst corona-restriktionerne, og med en samlet ansøgning til Sydøstjyllands Politi, siger Lene Bach Jørler, der er chefkonsulent i Business Fredericia.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Svar fra 16 familier er ikke nok: Tre partier kræver endnu en undersøgelse af Familieafdelingen

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 155 nye smittede - 15 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Borgmester glæder sig over analyse: - Familieafdelingen har min fulde tillid

Sport For abonnenter

De fire her har spillet røven ud af bukserne for Danmark ved EM

Fredericia

Sov med udsigt over parken: Ny shelterplads i Madsby klar om få uger

Alarm 112

Politi søger vidner til to optrin i trafikken: Fodgænger påkørt og bilist slået

Kultur For abonnenter

Anmeldelse: - Selv generalløjtnant Frederik von Bülow må have rocket med fra pladsen i himlen

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kultur

Ny politisk forening klar med debat: Hvad sker der i Fredericia lige nu

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Bjarne sælger sit bageri efter 27 år: - Tiden var inde

Danmark

Sidste danske soldater har forladt Afghanistan

Fredericia

Rapport om Familieafdelingen er klar: Ingen tegn på fejlslagen kultur

Erhverv For abonnenter

Coronapandemien slog hårdt til på Trinity: Sådan går det på hotellet, som landede millionunderskud

Fredericia

Tre områder mangler nye skraldespande: Sådan gør skraldemændene i overgangsfasen

Annonce