Annonce
112

Sort Ford var tæt på sammenstød under biljagt: Hvem kørte den anden bil? spørger politiet

Det lykkedes politiet at stoppe den sorte Ford Focus i Havnegade, men føreren slap væk. Arkivfoto
Sydøstjyllands Politi søger vidner til en hidsig biljagt i Vejle lørdag aften, der kunne være gået helt galt.
Annonce

Vejle: Sydøstjyllands Politi søger vidner efter en biljagt lørdag aften, som udviklede sig meget dramatisk.

Ifølge politiet kom en sort Ford Focus kørende ind mod byen ad Horsensvej, da politiet gav tegn til standsning. Bilisten valgte dog at fortsætte over krydset mod Nørrebrogade og satte farten op, så føreren var lige ved at miste kontrollen over bilen.

Lige ved Nørretorv var den sorte Ford Focus meget tæt på at køre frontalt ind i en modkørende bil, men begge biler nåede til alt held at bremse og undvige i sidste øjeblik.

Den sorte Ford Focus fortsatte herefter ad Dæmningen, inden den drejede til venstre ned ad Havnegade, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt i Vejle.

I Havnegade lykkedes det politiet at stoppe bilen og tilbageholde to passagerer. Men føreren undslap og tog bilnøglen med sig.

Senere på aftenen, klokken 00.15, så politiet den samme bil komme kørende ad Vissingsgade, og det viste sig at være den ene passager, som havde hentet bilen. Han er 21 år og sigtes nu af politiet for at køre uden kørekort.

Annonce

De vil ikke sige, hvem der kørte bilen

De to passagerer er begge mænd i starten af 20'erne. De to passagerer ønsker ikke at oplyse til politiet, hvem der førte bilen, men politiet ved, at der er tale om en mand af udenlandsk herkomst i starten af 20'erne.

Siden føreren ikke valgte at stoppe, da politiet gjorde tegn til det, mistænkes han for at køre uden kørekort eller i påvirket tilstand.

Politiet søger nu føreren af den personbil, der var ved at blive påkørt af den sorte Ford Focus på Nørretorv. Derudover vil politiet også meget gerne i kontakt med andre personer, som har været vidne til biljagten.

Politiet er i gang at efterforske sagen og ønsker at sigte føreren af den sorte Ford Focus for at bringe andres liv i fare, oplyser Mikkel Ross.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Sådan er corona-tallet torsdag: Fredericia rykker ned ad liste

Fredericia

Fællessang med afstand

Fredericia

Onsdagens corona-tal: Ni personer er konstateret smittet siden tirsdag

Fredericia For abonnenter

De unge springer i øjnene i coronastatistikken: Indtager en kedelig førsteplads i Fredericia

Alarm 112

Avis blev brugt til at aflede opmærksomheden: Mobiltelefon stjålet i Gothersgade

Annonce