Annonce
Fredericia

Overskud på en halv million kroner i Kære Pleje: Men stor usikkerhed om fortsat drift

Kære Pleje har adresse på Nørrebrogade i Fredericia. Foto: Klaus Madsen
De 45 medarbejdere hos Kære Pleje i Fredericia skabte et overskud på knap en halv million kroner. Men der er væsentlig usikkerhed om selskabets fortsatte drift.
Annonce

Fredericia: Virksomheden Kære Pleje i Fredericia skabte et overskud på 415.617 kroner før skat i det seneste regnskabsår.

Det viser regnskabet for 2018/19, som for nylig er registreret hos Erhvervsstyrelsen.

Resultatet blev skabt af 45 fuldtidsansatte medarbejdere i virksomheden, som leverer privat hjemmehjælp under frit valg-ordningen i Fredericia. Det er tre medarbejdere mere end året før.

Årsrapporten er aflagt under forudsætning om fortsat drift, med den væsentlige usikkerhed der er forbundet hermed.

Ledelsen i Kære Plejes årsregnskab

Annonce

Tilfredshed med resultat

- Ledelsen finder årets resultat tilfredsstillende, står der i regnskabet, men der er "væsentlig usikkerhed" om Kære Plejes fortsatte drift i Fredericia. Her henvises til udbudet af den private hjemmepleje i efteråret 2019.

- Resultatet af dette udbud blev, at selskabet pr. 1. marts 2020 ikke længere kan forvente at være leverandør af privat hjemmepleje i Fredericia Kommune, skriver Kære Plejes ledelse.

Annonce

"Agter at klage"

Opgaven overtages pr. 1. marts 2020 af Sundplejen Aps, men Kære Pleje mener ikke, at konkurrenterne har opfyldt udbudsbetingelserne.

- Selskabet undersøger pt., om tildelingen af kontrakt til en anden privat leverandør er sket i overensstemmelse med udbudsbetingelserne. Finder selskabet, at tildelingen af kontrakten ikke er sket i overensstemmelse med udbudsbetingelserne, agter selskabet at klage over resultatet af udbuddet, skriver ledelsen.

Fredericia-firmaets egenkapital voksede fra 126.108 til 439.433 kroner. Og resultatet efter skat var 313.325 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia For abonnenter

Eftertanker om FC: De næste to uger definerer sæsonen

Annonce