Annonce
Fodbold

Sovjetrussere stolte over foto med Pelé

Der er ikke noget at se til, at der er store penge i Premier League. På de store brede boulevarder er der enorme fotostater af Frank Lampard, Josip Guardiola og Jürgen Klopp. Foto: Leif Rasmussen.

Jon Dahl Tomasson, vikarierende landstræner, konstaterede efter Gibraltar-kampen, at der var meget få i landsholdstruppen, der var vant til at spille på kunstgræs. - I Holland dropper de om et par år at spille på kunstgræs i Æresdivisionen. Det vurderes, at man ikke kan spille topfodbold på andet end natur- eller hybridgræs. I Danmark giver det i nogle klubber mening at have kunstgræs af økonomiske, strategiske og klubmæssige hensyn, sagde han.

Hans Martin Møller fra Horne - blandt andet kendt som manden bag de mange internationale sommerkampe på de kanter - er med i Gibraltar og Tbilisi som Fifa Match Agent. Han har lige været en tur hjemme at vende på hotel i København efter Gibraltar-kampen, inden manden fra DBU Fyns bestyrelse dukkede op i Tbilisi lørdag aften.

DBU's scout har været i Istanbul, hvor Georgien spillede en venskabskamp mod Sydkorea og spillede 2-2. Jon Dahl han endda særligt kendskab til to af spillerne, som han har trænet i Vitesse Arnhem.

Randers-profilen Saba Lobjanidze er med for Georgien søndag aften og han scorede jo også, da georgierne tabte 5-1 i København i juni og spillede hele kampen. Til gengæld er Esbjergs Lasha Parunashvili end iukke med i bruttotruppen på 27 spillere, selv om han dengang spillede 57 minutter for sit land.

Sådan en lørdag formiddag i 1,4 millioner-byen i Tbilisi vrimlede det med blomsterhandlere. Og var det ikke oplagt at købe georginer i Georgien? Der er så bare ikke nogen sammenhæng, fordi navnet på blomsten er opkaldt efter professor Georgi fra Skt. Petersborg. Så er det på plads. Foto: Leif Rasmussen
Der var masser af historiske billeder hængt op i katakomberne på Dinamo Arena. Dette billede fra 60'erne efter en kamp mellem Sovjetunionen og Brasilien er fænomenalt. Sovjetrussernes beundring for datidens "verdens bedste fodboldspiller" er til at få øje på. Foto: Leif Rasmussen
Dinamo Tbilisi er tydeligt meget stolte over klubbens historie, men man kan i høj grad diskutere skønheden i de vundne porcelæns-pokaler foran tidligere tiders store præsidenter og ledere. Foto: Leif Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Rickey opdagede brand: Frygtede sovende beboere i tidligere bordel

Annonce