Annonce
Fredericia

Spærrer område af: Indre Mission tager stærkt afstand til islamkritisk-demonstration

Partiet Stram Kurs med Rasmus Paludan i front kommer til Fredericia på søndag. Mødeadressen er imidlertid privatejet, og ejerne har ingen interesse i at blive sat i sammenhæng med Rasmus Paludan. De spærrer derfor området af. Arkivfoto: Jacob Schultz

På søndag har islamkritiker Rasmus Paludan arrangeret en demonstration. Men den angivne mødeadresse tilhører Indre Mission, som ikke ønsker at have noget med arrangementet at gøre.

Annonce

Fredericia: Korskærvej 25 i Fredericia. Slår man adressen op, finder man ud af, at den tilhører Indre Missions hovedkontor i Fredericia. Men det er samtidig den adresse, der står angivet på Facebook som mødestedet for søndagens demonstration, arrangeret af Stram Kurs med Rasmus Paludan i spidsen.

- Det er privat grund, og vi har intet ønske om at blive associeret med Rasmus Paludan eller hans kampagne, lyder det fra Asbjørn Asmussen, kommunikationschef i Indre Mission.

Vi tager stærkt afstand til alt hvad Rasmus Paludan står for i den sammenhæng, og vi ønsker ikke at være part i den sag.

Asbjørn Asmussen, kommunikationschef, Indre Mission
Annonce

Spærrer området af

I kommentarsporet til en af Fredericia Dagblad artikler omkring den forestående demonstration har Asbjørn Asmussen skrevet følgende:

"Den private adresse Korskærvej 25 er nævnt som udgangspunkt for demonstrationen. Adressen tilhører Indre Mission, som intet har med hverken Rasmus Paludan eller Stram Kurs at gøre, og ikke vil lægge grund til en sag og et budskab, som vi tager afstand fra."

For at markere, at Korskærvej 25 er privat område, har Indre Mission også planlagt at spærre området af med strimmel forud for søndagens demonstration. Samtidig har de kontaktet Rasmus Paludan for at gøre ham opmærksom på, at de ikke ønsker at lægge grund til det arrangement.

- Vi tager stærkt afstand til alt hvad Rasmus Paludan står for i den sammenhæng, og vi ønsker ikke at være part i den sag, siger Asbjørn Asmussen.

Artiklen fortsætter under kortet

Annonce

Kontaktet politiet

Både Enhedslisten og SF har også annonceret moddemonstrationer på selvsamme adresse. Enhedslisten er blevet kontaktet af Indre Mission, og de er blevet mødt af "fuld forståelse", som Asbjørn Asmussen fortæller det.

Indre Mission har samtidig gjort politiet opmærksomme på, at den frabeder sig, at grunden bruges i nogen henseende på søndag.

- Vi er selvfølgelig trætte af det, for vi er aldrig blevet spurgt. Men vi har kontaktet Rasmus Paludan, og han har forklaret, at der på deres hjemmeside er beskrevet, at mødestedet er i krydset mellem Korskærvej og Jupitervej. Det kommer hvert fald ikke til at foregå her, slår kommunikationschefen fast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Byggerod i Føtex City: Varehus udvider og bliver testbutik for nyt koncept

Fredericia

Nyt trænings- og legeområde undervejs: Ombygning af sundhedshuset rykker udenfor

Annonce