Annonce
Middelfart

Spørgeskemaundersøgelse: Bibliotekerne vil vide, hvad du synes

Bibliotekerne i kommunen sender den kommende tid en spørgeskemaundersøgelse ud til et tilfældigt udvalg af lånerne. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Nordvestfyn: Der er lige nu mails på vej ud til nogle af bibliotekerne i Middelfarts brugere. Det sker, fordi Middelfart Kultur og Bibliotek vil undersøge, hvad brugerne mener om biblioteket og have inputs til, hvordan de kan blive endnu bedre.

Man modtager som bruger af et af bibliotekerne en mail med et link til en spørgeskemaundersøgelse, og mailen sendes ud til et tilfældigt udvalg af lånerne. En anden del af undersøgelsen gennemføres med telefoninterviews.

Undersøgelsen har fået navnet Bibliometeret og tager udgangspunkt i, hvad der er vigtigt for bibliotekets mange lånere. Håbet er, at undersøgelsen kan give svar på, hvad de mange forskellige brugergrupper sætter pris på - fra børnefamilien til unge og ældre.

Bibliotekerne har valgt at gennemføre undersøgelsen, selv om der lige nu er lukket på grund af risiko for smittespredning med coronavirus. Der henstilles derfor til, at man besvarer spørgeskemaundersøgelsen ud fra, hvordan man normalt bruger bibliotekerne.

Undersøgelsen kan også besvares via følgende link: https://www.surveygizmo.eu/s3/90220912/Bibliometer-2020-Middelfart

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet undersøger graffiti-hærværk med muligt racistisk budskab

Annonce