Annonce
Læserbrev

Spørgsmål. Er der noget nyt om Brummersvej?

Når man vælger at ‘lave en god handel’ uden at medtænke, at man faktisk har med sårbare børn og unge at gøre, så må man simpelthen rydde op og få løst tingene.

Annonce

Læserbrev: Fonden Vita meldte 26. januar ud, at børne-og ungepensionen Brummersvej vil få en ny lokalitet i nærheden af den nuværende. Således blev det meldt ud, at børn, unge og pædagoger kunne blive sammen på et nyt sted, og at børn og unge ville kunne fortsætte i de institutioner og på den skole, hvor de hidtil har gået. Og jeg blev skam glad, for det var jo gode og glædelige nyheder..

Men der er ikke siden den udmelding meldt noget konkret ud om, hvor det nye sted er, og der har været meget tavst i sagen siden 2. januar. Jeg bliver derfor nødt til at spørge Fonden Vita, om det her er noget, der bliver til noget, eller om det blot er et forsøg på at ride stormen af?

Jeg kan kun sige, at jeg venter spændt på at høre, hvor børne-og ungepensionen bliver flyttet hen. Og jeg er sikkert ikke alene om at vente på svar. Dette er en alvorlig sag. Det er altid alvorligt når børn og unges vilkår er på spil. Derfor skal der også følges op på sagen.

Jeg venter som sagt og håber det bedste. Jeg glæder mig til at læse i Vejle Amts Folkeblad, at der er kommet en holdbar og konkret løsning. Ikke bare ‘at man kigger på sagen og ser på muligheder og at der måske er noget i fokus’. Det er for vagt. Det kan hurtigt blive 31. maj, og der skal altså konkrete løsninger på bordet. Og det må gerne blive meldt klart ud.

Når man vælger at ‘lave en god handel’ uden at medtænke, at man faktisk har med sårbare børn og unge at gøre, så må man simpelthen rydde op og få løst tingene. Ikke kun indadtil men også, så den brede offentlighed kan se, at der bliver fundet en god og værdig løsning.

Jeg vil afslutningsvis sige, at det ville klæde Kirkbi, hvis de hjalp til med at finde et godt sted til børne-og ungepensionen.

Ikke bare en midlertidig genhusning, men et sted der kan vare ved. Stabilitet er nemlig kodeordet her. Det er stabilitet udsatte og sårbare børn og unge har brug for.

Børnehjemmet lukker. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Fredericia

FHK skal stække KIF's overtal: Det er ikke charmerende, men det er effektivt

Fredericia

Gode råd til ældre og udsatte: Sådan undgår man ensomhed i en corona-tid

Annonce