Annonce
Trekantområdet

Specialist i silkedyne bliver del af dynefabrik i Vamdrup

Leif Aarsleff Larsen (th.) har solgt Silkedyne Import DK til NorviGroup, der har sit danske hovedkvarter i Vamdrup. Til venstre ses Martin Lassen, der er kommerciel direktør i NorviGroup, som i Danmark beskæftiger knap 70 medarbejdere. Foto: NorviGroup
Butterfly Silk of Copenhagen bliver en del af NorviGroup, der har hovedsæde i Vamdrup.
Annonce

Vamdrup: I 20 år har NorviGroup, der dækker Quilts of Denmark, udviklet og produceret dundyner og puder i Danmark, og nu bliver silkeprodukter også en del af sortimentet, fremgår det af en pressemeddelelse.

NorviGroup har netop købt Butterfly Silk of Copenhagen, der hører under selskabet Silkedyne Import DK.

Virksomheden, der i dag består af stifteren, blev grundlagt i 2006 af Leif Aarsleff Larsen efter et langt arbejdsliv indenfor bygge- og ingeniørbranchen. Han så som en af de første et potentiale i silkedyner.

Virksomheden har siden haft stor succes med at designe, udvikle og markedsføre dyner og puder samt sengelinned – under brandet Butterfly Silk Copenhagen - i silke og andre bæredygtige råvarer. I dag sælges produkterne blandt andet hos Coop.dk og Sallings Stormagasiner.

Annonce

Et godt match

Efter 14 år som selvstændig har Leif nu besluttet at trække sig tilbage og give stafetten videre.

- Vi er meget glade for, at vi kan videreføre Butterfly Silk of Copenhagen som en del af NorviGroup. Vi har stor respekt for det, Leif har skabt, og den kvalitet og ansvarlighed, Buttersilk Silk of Copenhagen står for, passer rigtig godt til vores virksomhed, udtaler Martin Lassen, der er kommerciel direktør hos NorviGroup.


Vi er meget glade for, at vi kan videreføre Butterfly Silk of Copenhagen som en del af NorviGroup. Vi har stor respekt for det, Leif har skabt, og den kvalitet og ansvarlighed, Buttersilk Silk of Copenhagen står for, passer rigtig godt til vores virksomhed.

Martin Lassen


Sælgeren er også godt tilfreds med, at Butterfly Silk Copenhagen lever videre med base i Vamdrup.

- Jeg er stolt over, at min forretning bliver en del af Quilts of Denmark. Vi har mange fælles værdier, og silkedynerne vil passe rigtig godt sammen med resten af sortimentet, udtaler Leif Aarsleff Larsen.

Overdragelsen sker officielt den 1. august 2020, og Leif Aarsleff Larsen vil i en periode fungere som konsulent for NorviGroup med speciale i silkeprodukter.

Fakta

NorviGroup Denmark har designet og produceret dyner og puder på fabrikken i Vamdrup gennem de seneste 20 år. Virksomheden er nok mest kendt som Quilts of Denmark, der i dag er husets største brand. Quilts of Denmark skiftede i 2019 navn til Norvigroup Denmark og blev slået sammen med sit norske søsterselskab, der har den samme norske hovedaktionær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Mand på Østerstrand truede med at stikke folk med kniv: Sigtet for trusler på livet

Annonce