Annonce
Fredericia

Pludseligt stop: Konservativ spidskandidat trækker sig fra politik

David Gulløv var ved kommunalvalget i 2017 spidskandidat for De Konservative i Fredericia. Det lykkedes ham ikke at blive valgt ind i byrådet. Nu trækker han sig fra det politiske arbejde. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Fredericia: Spidskandidat for De Konservative ved kommunalvalget i 2017, David Gulløv, trækker sig fra politik.

Det meddeler han i en mail. Her skriver han, at han efter otte år som ansigt udadtil for De Konservative i Fredericia trækker sig fra det politiske arbejde i partiet.

David Gulløv har blandt andet været involvereret i at starte ungdomspartiet KU op i Fredericia og i samarbejdet med byens andre partier.

Han har valgt at trække sig ud af partiet her i januar 2020.

Han oplyser, han fortsat vil være en aktiv del af lokalsamfundet, da han til dagligt er formand i Fredericia KFUMs Boldklub og bestyrelsesmedlem i FC Fredericia.

De Konservative var i mange år repræsenteret i Fredericia Byråd af Jean Brahe, indtil han døde af kræft i 2016. Ved seneste kommunalvalg lykkedes det ikke De Konservative at få valgt en repræsentant ind i byrådet.

Fredericia Dagblad har forsøgt at få en kommentar fra David Gulløv, men det er endnu ikke lykkes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Seks Horsens-boksere i finalen ved JM

Læserbrev

I stedet for en ny bro skal der anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro

Læserbrev: Det er helt forkerte betragtninger, der ligger til grund, når der lægges op til en ny Ny Lillebæltsbro og dermed til yderligere at lægge beslag på naturværdier til fordel for gigantiske bro- og vejprojekter på bekostning af reel livskvalitet. Hvor bliver klimaudfordringerne af i denne debat? Der går desværre fortsat alt for megen monumentalisme og "se-mig-her-projekter" i politikerne: "Se JEG har været. De bygger et monument for mig". Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der i stedet sættes fokus på kvalitet frem for kvantitet - livskvalitet frem for vækst. Og det ud fra den simple betragtning, at det er vi nødt til, hvis menneskeheden skal overleve blot et par generationer endnu. "Det er", med Steen Hildebrandts ord (professor emeritus og adjungeret professor, red.), "ikke længere nok med en retningsændring. Det er nødvendigt med en total reorganisering af det samfund, den vestlige verden har indrettet sig på." Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der tænkes mere i mindre, simplere og nærværende projekter. Vi bliver nødt til at skære ned på vores forbrug, slagte den hellige ko "vækst", fjerne pseudoarbejde, nedsætte arbejdstiden og fordele arbejdet på alle ressourcekompetencer som et skridt i en ny retning og tankegang. Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der som led i en ny strategi i stedet for overvejelser om en ny broforbindelse anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro, vel vidende at den ikke væsentligt vil kunne aflaste fremtidens forventede trafikstigning. Det skal den heller ikke: Den trafikstigning skal vi helt undgå at skabe. Giv dig tid. Brug din cykel, gå, benyt toget og nyd samvær med nye mennesker og vær med til at højne fysisk og psykisk folkesundhed.

Annonce