Annonce
Erhverv

Spot på takeaway: Lyskegler leder vej til aftensmaden

Fredericias midtby ligger en stor del af tiden øde hen. Men der er stadig både enkelte butikker, der holder åbent, og nogle spisesteder, som leverer takeaway. Flere restauranter har nu fået lyskegler udenfor. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce

Opdateret onsdag kl.16.17 : Det viser sig, at Garage Burger, som tidligere blev nævnt i artiklen, ikke er med alligevel.

Fredericia: Der er brug for lys i mørket. Det mener i hvert fald Business Fredericia, som derfor derfor vil sætte sport på de spisesteder, som leverer takeaway under coronanedlukningen.

- Vi har et detailerhverv, som i den grad er lagt ned. Og ligeså vores restauranter og caféer og for dem, der fortsat serverer mad ud ad bagdøren, er der brug for et lys i mørket, hvilket vi i Business Fredericia nu i bogstavelig forstand gør noget ved, oplyser chefkonsulent i Business Fredericia Lene Bach Jørler i en pressemeddelelse.

Derfor er der placeret projektører udenfor en del af de spisesteder, som fortsat har åbent for takeaway. Projektørerne sender lyskegler op i luften.

- Lyset skal ses som en reminder om fortsat at støtte sit lokale spisested i form af takeaway – og samtidig et lysende symbol på en svær tid for et hårdt ramt erhverv, fortæller Lene Bach Jørler.

Hun håber, fredericianerne fortsat vil bakke op om spisestedernes fremtid ved at købe takeaway.

Ni steder har sat lyskegler op: Restaurant Ene, Jyllandsgade 47. Lucullus, Luthersvej 14. Café Mair´s, Gothersgade 55. Restaurant Carlos, Sjællandsgade 56. Café Efes, Gothersgade 61. Urbania Street Food, Gothersgade 32. Den Gyldne Ovn, Gothersgade 20B. Sushi Takumi, Torvegade 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Sidste kapitel om teaterkonkurs på vej: Billetkøbere og andre kreditorer må vinke farvel til næsten 60 mio. kr.

Fredericia

Privatskoler har succes med virtuel kontakt til de små: - Vi har fokus på det sociale

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce