Annonce
Sport

Sporten kort: Jürgen Klinsmann og Holger Rune i hurtig exit

Jürgen Klinsmann nåede kun ti uger i jobbet i Hertha Berlin. Leon Kuegeler/Reuters
Annonce

Jürgen Klinsmann stopper som cheftræner for fodboldklubben Hertha Berlin efter bare ti uger i jobbet. Han angiver manglende tillid og støtte som årsag til, at han forlader stillingen, som han tiltrådte i slutningen af november.

Robert Farah, doublespecialist i tennis, slipper for straf efter at være testet positiv for doping. Det internationale dopingagentur har godtaget 33-årige Farahs forklaring om, at han havde indtaget det ulovlige anabole steroid boldenon ved at spise en bøf, hans mor havde lavet aftenen før testen.
Kåre Ingebrigtsen nåede kun at stå i spidsen for den cypriotiske fodboldklub Apoel i 46 dage. Klubben, der har danske Mike Jensen i truppen, valgte tirsdag at fyre den 54-årige træner.
Christian Nielsen, cheftræner i Lyngby, er nomineret til prisen som Årets Træner i Danmark i selskab med AGF's David Nielsen, FC Københavns Ståle Solbakken og landstræner Åge Hareide.
Tobias Ellebæk, 27-årig bagspiller i Aalborg, har skrevet kontrakt med Göppingen i den tyske Bundesliga, hvor han tiltræder efter sommerferien.
Ousmane Dembélé, angriber i Barcelona, må sidde ude i yderligere seks måneder med en skade og misser definitivt EM-slutrunden for Frankrig.
Holger Rune, dansk tennistalent, slider fortsat med at skabe succes i sin første sæson som seniorspiller. Tirsdag tabte den 16-årige igen i første runde. Denne gang var ved en ITF-turnering i amerikanske Naples. Topseedede Jose Hernandez-Fernandez fra Den Dominikanske Republik, der ligger nummer 279 på verdensranglisten vandt over Holger Rune, der er nummer 848 i verden, med cifrene 6-7, 3-6.

Tobias Ellebæk har spillet for Aalborg i de seneste fire sæsoner. Her ses han i kamp mod GOG i december. Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce