Annonce
Sport

Sporten kort: Klubskifter og kontraktforlængelser

Thomas Thomasberg har forlænget i Randers. Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Annonce
Thomas Thomasberg har forlænget kontrakten med Randers FC, så den nu løber frem til sommeren 2023. Thomasberg har været i stillingen siden sommeren 2018.

Stig Inge Bjørnebye stopper med øjeblikkelig virkelig som sportslig leder i den norske fodboldklub Rosenborg.

Mathias Boe og Mads Conrad-Petersen er videre til kvartfinalen i Hong Kong Open efter at have besejret russiske Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov. Danskerne tabte godt nok første sæt med 15-21, men vandt de to næste med cifrene 21-17 og 21-12.

Bjarte Myrhol, anfører i Skjern Håndbold, er blevet opereret for et tarmproblem og forventer at være tilbage i slutningen af måneden. Jesper Hansen, skeetskytte, er udtaget til OL i Tokyo. Han blev nummer fem i Rio i 2016, og nu får han chancen for at forbedre det resultat næste år. Mads Mensah, landsholdsspiller skifter efter seks sæsoner i Rhein-Neckar Löwen til rivalerne Flensburg Handewitt. De to klubber har delt mesterskaberne mellem sig de seneste sæsoner. Thierry Henry skal være træner i canadiske Montreal Impact i MLS-Ligaen. Helene Fauske, norsk landsholdsspiller har forlænget sin kontrakt med Herning-Ikast Håndbold, så parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren i 2022. Morten Balling blev topscorer med 11 mål, da Skanderborg gav Mors/Thy en lussing på 37-22 i mændenes håndboldliga. Det var Skanderborgs fjerde sejr i de seneste fem kampe. Forleden var det Fredericia HK, der blev sat på plads. Gareth Southgate og det engelske landshold er klar til EM, efter holdet besejrede Montenegro med 7-0. De fem første mål blev lavet på 26 minutter. Harry Kane lavede tre af målene.
Jesper Hansen debuterede i OL-sammenhæng i London i 2012. Marwan Naamani/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Politikere undrer sig også efter Enhedslistens kritik: Hvor mange kommunale millioner er der sat af til folkeskolen?

Fredericia

Enhedslisten retter mistanke mod eks-borgmester og kommunaldirektør: Frygter udvalgssager er blevet fjernet og velfærdsbudget er pustet kunstigt op

Fredericia

Xenia afleverer sine børn for at kunne passe andres: - Folk gør bestemt, hvad de kan

Fredericia For abonnenter

Skal jonglere mellem morhatten, lærerhatten og arbejdshatten: Mette føler ikke, hun slår helt til

Annonce