Annonce
Sport

Sportsnavne fra det seneste døgn: Klubskifter for millioner

Emil Berggreen i kamp for Mainz mod Borussia Dortmund i Bundesligaen i december i 2017. Da fik han kontinuerligt spilletid fra slutningen af november til slutningen af februar i 2018 og scorede fire gange. Ralph Orlowski/Reuters

Emil Berggreen skal i den kommende sæson tørne ud for hollandske FC Twente. Danskerens kontrakt var udløbet i tyske Mainz efter nogle sæsoner, hvor skader har drillet angriberen.

Gianluca Mancini, forsvarsspiller i Atalanta, skifter til AS Roma. Ifølge Reuters koster Mancini 23 millioner euro (cirka 171 millioner kroner). I første omgang er den 23-årige spiller dog lejet, og et egentlig køb vil følge senere. Kieran Trippier, engelsk højreback, forlader Tottenham for at skifte til Atlético Madrid, hvor han har fået en treårig kontrakt. Han er noteret for 16 landskampe for England og den ene scoring mod Kroatien ved VM. Flere engelske medier mener at vide, at Atlético Madrid betaler 20 millioner euro (150 millioner kroner) for Kieran Trippier. Holger Rune, dansk tennistalent, måtte sande, at anden runde blev endestationen i ATP Challenger-turneringen i hollandske Amersfoort. Tyske Daniel Masur sendte 16-årige Rune, der var med på et wildcard, hjem med et nederlag i tre sæt på 6-3, 4-6, 1-6. Issah Salo, 20-årig midtbanespiller har spillet sig til en kontrakt i Randers FC. Den nigersk-ghanesiske spiller har skrevet under på en treårig kontrakt. Andreas Skov Olsen, offensiv profil i FC Nordsjælland, har besluttet at takke ja til kontraktudkastet fra Bologna, og han tager angiveligt til Italien på søndag for at skrive under på aftalen. Mike Jensen kunne tage en slapper på bænken, da Rosenborg onsdag spillede sig videre i jagten på gruppespillet i Champions League. Det lykkedes med en sikker 4-0-sejr hjemme over nordirske Lindfield, som Rosenborg i den første kvalifikationsrundes første opgør havde besejret 2-0.
Annonce
Holger Rune startede godt mod Daniel Masur, men endte med at tabe. (Arkivfoto) Daniel Leal-Olivas/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];