Annonce
Læserbrev

Støjplage. Renoveringsarbejde i Moldeparken larmer

Godt nok arbejder de i en blok, hvor der ikke er nogen beboere, men det støjer jo stadig, så det generer os i de andre blokke!

Læserbrev: Støjplager ved tidligere renovering af køkkener og bad i Moldeparken havde fået mange beboere til at stille spørgsmål ved arbejdstiderne ved det nye projekt med renovering.

Ved opstart af renovering her på Moldevej havde Østerbo derfor opstillet et kriterie, der sagde at arbejdstiden var kl. 7 til 17 mandag til fredag. Intet weekendarbejde. Af hensyn til os beboere. Det var jo rigtig fint gjort af Østerbo.

Hvad er det så i den sætning, som Casa, Kingo og de andre entreprenører IKKE forstår?

Stort set fra start i den første blok er der blevet startet på arbejde allerede lidt over kl. 6 om morgenen, hvor polske arbejdere er "myldret" ind i lejlighederne og til efter 17.00 om eftermiddagen!

Nu spørger jeg/vi så: Hvor blev Østerbo af i den proces med hensyn at holde fast i deres eget kriterie?

Forleden kom et opslag op i vores opgang om weekendarbejde den 26.-27. oktober! På forespørgsel om, hvorfor vi skulle finde os i det, var svaret, at håndværkerne som udgangspunkt ikke måtte arbejde i weekenden uden at spørge om lov, men det kan vi så konstatere, at de får lov til meget tit, for i lang tid har man arbejdet om lørdagen på blok 5 (uden at de er bagefter tidsplanen).

Fordi der skal støbes noget inde i lejlighederne, og det skal tørre. Jamen kan man så ikke bare vælge at støbe om fredagen? Så har det oven i købet to dage til at tørre i, og vi har ro i weekenden. For godt nok arbejder de i en blok, hvor der ikke er nogen beboere, men det støjer jo stadig, så det generer os i de andre blokke!

Hvorfor giver Østerbo dem alligevel og stadig lov til at arbejde i weekenden, når de ved, hvor frustrerede vi beboere er – så meget at håndværkere endda er blevet truet på livet? Lærer man slet ikke noget af det? Er hensynet til os beboere blevet helt lige meget?

For os er det lige meget, om der kommer et varsel op i opgangen om weekendarbejde! Vi vil have ro i weekenden! Der er larm nok til hverdag.

Gunhild Nielsen. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Annonce