Annonce
forside

Større politiaktion i Fredericia: Mand slog betjent med knytnæve i ansigtet

Mindst to gange under aktionen brugte betjentene peberspray.

Mindst ni uniformerede betjente i aktion på Nørrebrogade søndag eftermiddag.

Annonce

Fredericia: Politiet måtte bruge peberspray mindst to gange under en voldsom politiaktion på Nørrebrogade i Fredericia søndag eftermiddag.

To mænd blev efterfølgende ført fra stedet. Den ene i ambulance for at komme til hospitalet i Kolding og blive behandlet for sine sår. Den anden anholdt og kørt væk i en patruljevogn mod arresten. Ifølge politiet overvejes det, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør for vold mod en af betjentene på stedet.

- Vi bliver kaldt ud klokken 15:48 på en melding om en mand, der har skåret i sig selv, oplyser vagtchef Jesper Brian Jensen ved Sydøstjyllands Politi.

Da de første politifolk og en ambulance når frem, optræder den tilskadekomne mand meget aggressivt og slår en betjent i ansigtet med en knytnæve. Derefter tilkaldes forstærkninger, mens yderligere en aggressiv mand dukker op, oplyser vagtchefen.

En af de to mænd førtes væk i patruljevogn.
Annonce

Ro efter en time

Ifølge vagtchefen lykkes det begge de to mænd at løbe ind i et hus og låse døren. Da betjentene kommer ind, er der ifølge vagtchefen fem-seks meget påvirkede mennesker til stede. De er alle i 30'erne og 40'erne.

Ifølge Fredericia Dagblads optælling på stedet toppede politiets tilstedeværelse med mindst ni uniformerede betjente. Konflikten på gaden og fortovet blussede og og gassede af ad flere omgange. Blandt andet kollapsede den tilskadekomne mand flere gange for kort efter at springe op igen med en kraft, så han måtte holdes tilbage.

Episoden tiltrak en del forbipasserendes opmærksomhed, ligesom de i alt fem udrykningskøretøjer delvist spærrede vejen. Cirka en time efter første udkald kunne sidste politibil forlade stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Energinet får finkæmmet byggeplads efter aktion - sikkerhed for aktivister og medarbejdere er i højsædet

Annonce