Annonce
Kommentar

Appel fra chefredaktøren: Støt de lokale butikker og restauranter - vi risikerer at miste dem

Det er snart konfirmationstid, og det vil være helt oplagt at give gavekort til lokale butikker til konfirmanden - også hvis konfirmationen bliver udskudt. Det unge menneske har næppe noget imod, at du flotter dig lidt ekstra.

Køb allerede årets gaver nu i form af gavekort til lokale handlende, der er presset af corona-krisen. Vi sætter tre gavekort på spil.
Annonce

Kære vejlenser.

Usædvanlige tider kræver usædvanlige handlinger.

Derfor kommer jeg med en helt speciel appel til dig i dag.

Gør noget aktivt for dit lokale butiksliv, lokale restauranter, frisører med mere.

Vi risikerer nemlig, at nogle af de butikker og restauranter, vi kender og sætter pris på, ikke er her, når vi engang kommer ud på den anden side af corona-krisen.

De har mere end nogensinde brug for, at man er med til at holde hjulene i gang.

Du kan ikke gå ud at spise her og nu, og vi vil slet ikke opfordre dig til overtræde de nye regler om, hvor mange man må være forsamlet. Men der er andre måder at støtte på.

Annonce

Giv et gavekort

Du kan overraske din ægtefælle med et gavekort til en tøjbutik eller et gavekort til en restaurant, som I vil besøge engang til efteråret.

Det er snart konfirmationstid, og det vil være helt oplagt at give gavekort til lokale butikker til konfirmanden - også hvis konfirmationen bliver udskudt. Det unge menneske har næppe noget imod, at du flotter dig lidt ekstra.

Tjek eksempelvis din lokale tøjbutik på nettet og få forårs-garderoben på plads. Handl for alt i verden på en sikker måde, der respekterer myndighedernes anbefalinger om at undgå fysisk kontakt og dermed smittespredning.

Vi beder dig ikke om at gå amok i forbrug. Vi opfordrer bare til, at du handler lokalt og så normalt, som det er muligt i en unormal tid. Og vi gør det, fordi vi vil det bedste for vores lokalsamfund, for folk i Vejle Kommune og for det butiksliv og forlystelsesliv, vi normalt har så stor glæde af. Hvad enten det er i Vejle, Give, Jelling, Egtved eller Børkop.

Annonce

Vind et gavekort

Så selvom du måske synes, at et gavekort hører til blandt de mere ”kedelige” gaver, så tænk over, hvor meget du kan være med til at sikre i lokalsamfundet.

Og opfordringen gælder selvfølgelig også til, at du fredag og lørdag aften hjælper en lokal restaurant ved at tage imod deres tilbud på takeaway-mad. Så gør du også livet lidt lettere for dig selv.

Vi vil gerne høre om dine lokale køb - så gå meget gerne ind i kommentarfeltet på denne artikel, eller kommenter den på avisens side på Facebook. Så trækker vi lod om tre gavekort på hver 500 kroner. Selvfølgelig til butikker i Vejle og omegn. Vi trækker det sidste mandag 23. marts.

Chefredaktør Mogens G. Madsen, Vejle Amts Folkeblad.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Partier afviser regeringens forslag om krav om mundbind i det offentlige rum: - Det kom som en tyv om natten

Annonce