Annonce
Kolding

Støttekoncert for Folkekøkkenet med Tørfisk

Onsdag 3. april går Tørfisk for femte år i træk på scenen på Godset i Kolding i en støttekoncert til fordel for Folkekøkkenet. PR-foto

Kolding: Det populære nordvestjyske band Tørfisk kommer til Kolding igen. Onsdag 3. april går Tørfisk for femte år i træk på scenen på Godset i Kolding. Igen i en støttekoncert til fordel for Folkekøkkenet, som er et værested med omsorgstilbud til socialt truede borgere i byen.

I 37 år har Tørfisk turneret landet rundt som populære gæster på spillesteder, i forsamlingshuse og ved festivaler og hører til blandt de bedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Og gruppen er kendt for sine røverhistorier, som tager afsæt i hverdagsemner og altid serveres med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme.

Den vestjyske firemandsgruppe spiller med samme besætning som dengang, det hele startede i 1981, nemlig Anker Hviid, Egon Kirk, Bent Kirk og Bent Bro. Sidstnævntes broder, Henning Bro, var også med i gruppen i perioden 1983-1995. Derefter helligede han sig jobbet som præst og har siden 2010 været biskop i Aalborg.

Der er siddepladser på Godset ved koncerten 3. april, og billetter til koncerten kan købes på www.billetten.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce