Annonce
Middelfart

Stabschef forlader Middelfart efter 12 år: - Det var ikke uden vemod, jeg skulle sige op

44-årige Martin Albertsen har som stabschef i Middelfart Kommune haft ansvaret for blandt andet Bridgewalking. 1. december indtræder han i den øverste ledelse af Assens Kommune. Arkivfoto.
Stabschef Martin Albertsen skifter 1. december stillingen som stabschef i Middelfart Kommune ud med en direktørpost i Assens Kommune. Jagten på hans afløser ventes først at begynde, når ny kommunaldirektør er tiltrådt.
Annonce

Nordvestfyn: Kommunens stabschef gennem 12 år, Martin Albertsen, skifter Middelfart ud med Assens, hvor han 1. december tiltræder stillingen som direktør for By, Land og kultur samt Job- og Arbejdsmarked.

- Assens er en utrolig spændende kommune, der vil mange ting. På den måde minder den meget om Middelfart, og derfor er det for mig at se et interessant sted at søge hen, siger han og fortæller, at han blandt andet ser frem til at være med til at udvikle Assens by, kystturismen og samarbejdet mellem kommune, borgere og erhvervsliv.

Den 44-årige embedsmand har været ansat i Middelfart Kommune siden 2003 og har siden 2007 været stabschef.

- Derfor var det heller ikke uden vemod, at jeg skulle sige mit job op, fortæller han og fortsætter:

- Jeg har lært rigtig meget her. Middelfart er en god by, og det er en meget energisk kommune, som vil fremad sammen med virksomhederne og borgerne, siger han.

I løbet af sin tid i Middelfart har Martin Albertsen foruden stabschef også været leder af Sammenlægningssekretariatet, og hans ledelsesområder er gennem årene vokset til også at rumme IT, Borgerservice og Bridgewalking. Og så var han konstitueret social- og sundhedsdirektør i et halvt år tilbage i 2017/2018.

Martin Albertsen satte desuden i forbindelse med afskedigelsen af kommunens social- og sundhedsdirektør Mette Bostrup en undersøgelse i gang, som skulle afdække, hvad årsagen til en generelt stor lederudskiftning i kommunen skyldes. Og nu er det hans egen tur til at søge nye udfordringer.

Martin Albertsen

Martin Albertsen er 44 år og bor i Kolding med sin kone Pia og tre børn.

Martin Albertsen er uddannet Cand. Scient. Adm. fra Aalborg Universitet i 2000. Han har desuden en master i offentlig ledelse.

Efter endt uddannelse, arbejdede han som HR-konsulent i Told- og Skatteregionen i Aalborg, inden han i 2003 kom til Middelfart Kommune.

Martin Albertsen har igennem årene haft forskellige funktioner i Middelfart Kommune med øget opgave- og ledelsesansvar til følge.

I 2006 blev han leder af Sammenlægningssekretariatet, inden han i 2007 blev stabschef i den nye Middelfart Kommune.

Efterfølgende er ledelsesområdet blevet udvidet til IT, Borgerservice samt Bridgewalking, ligesom han i et halvt år fra 2017 – 2018 var konstitueret social- og sundhedsdirektør.

Martin Albertsen starter i jobbet som direktør for By, Land og Kultur samt Job- og Arbejdsmarked i Assens Kommune 1. december.

Fritiden bruger Martin Albertsen blandt andet på løb og bøger - og gerne i sommerhuset ved Vesterhavet.

Annonce

Venter med jagten på ny stabschef

Thorbjørn Sørensen, konstitueret kommunaldirektør, fortæller, at man venter med at sætte jagten på Martin Albertsens afløser ind, til kommunens nye kommunaldirektør, Willy Feddersen, tiltræder 1. december.

Indtil da konstitueres lederen af indkøb, løn og personale, Mette Jakobsen, som stabschef. Hun har været leder i Middelfart Kommune i 11 år og har derfor ifølge den konstituerede kommunaldirektør det store kendskab til organisationen, som jobbet som stabschef kræver.

- Martin har været ansat i Middelfart Kommune i mange år, og han har været et stort aktiv. Han er en dygtig og ambitiøs mand, og jeg kan fra kommunens side kun sige tak for, at han er blevet hos os så længe, som han har, siger Thorbjørn Sørensen.

Annonce

Fik noget fra hånden

- Martin er sådan en, der får noget fra hånden. Han er typen, der bider sig fast og får tingene gjort.

Sådan siger borgmester i Middelfart Kommune, Johannes Lundsfryd (S) om den nu afgående stabschef Martin Albertsen.

Borgmesteren vil særligt huske det store arbejde, stabschefen gjorde for at få lov til at lave toppen af Den gamle Lillebæltsbro til en turistattraktion.

- Det krævede et kæmpe arbejde i flere år med alt fra sikkerhedsgodkendelser til rejsning af penge. Der er nogle, der får ideerne, og så er der nogle, der får dem ført ud i livet. Og det har han (Martin Albertsen, red.) været blændende til.

Martin Albertsen får titel af direktør for for By, Land og Kultur samt Job- og Arbejdsmarked. En af hans store opgaver bliver at sikre et tæt samarbejde mellem kommune, erhvervsliv og borgerne i Assens Kommune. Arkivfoto: Lasse Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Fynsk familie er blevet milliardærer på olie: - Det ville være bedre, hvis vi kunne undvære det

Annonce