Annonce
Fredericia

Stafet for 13. gang: Vi står sammen om et liv uden kræft

Det er blevet stadig mere populært at tilbringe et døgn eller nogle timer med at gå og være sammen på sportspladsen ved Erritsø Fællesskole, afd. Bygade, når Stafet For Livet finder sted. I år finder den 24 timer lange stafet sted 1. og 2. juni. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Fredericia: Danmarks hyggeligste stafet er ved at være på plads. Fra lørdag den 1. juni kl. 8.00 til søndag den 2. juni kl. 10.00 finder Stafet for Livet sted på sportspladsen ved den tidligere Bakkeskolen i Erritsø.

Det er 13. gang, at Danmarks ældste Stafet For Livet folder sig ud på den grønne plads med den 400 meter lange bane, hvor der uafbrudt i 24 timer bliver gået runder.

Det er ikke kun på banen, der er aktivitet i et helt døgn. Jesper Brock har i år overtaget hvervet som konferencier på scenen, hvor man blandt andet kan høre orkestret Ligefrem Lykkelig, Harmonikaklubben og Lungekoret.

Også noget for børn

Viceborgmester Susanne Eilersen (DF) tager en pause fra valgkampen og holder åbningstale, mens socialudvalgsformand Peder Tind (V) står for afslutnings-talen. Ved den stemningsfulde lysceremoni kl. 22 lørdag aften taler sognepræst Nikolaj Frøkjær-Jensen.

For børnene bliver der ponyridning, hoppeborg, ansigtsmaling og mulighed for at studere en rigtig politibil, mens to betjente fortæller mere om deres erhverv.

De voksne kan få både fodpleje og massage. Erritsø Kirke holder åbent hele stafet-døgnet. Og man kan købe mad og drikke i cafételtet og få meget mere at vide om sundhed og kræft i oplysningsteltet.

Læs mere - også om tilmelding til stafetten - på www.stafetforlivet.dk/stafet/fredericia.

Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia

Minut for minut: FC Fredericia havde masser af chancer - men tabte alligevel til gæsterne fra Amager

Annonce