Annonce
Fredericia

Startup matcher ledige med virksomheder med ét swipe

MeeW mathcer jobsøgende med virksomheder med et swipe - og har succes med det. Foto: PR
Den danske virksomhed MeeW skaber digital bro mellem mennesker og job med en simpel swipe-løsning - det har skabt interesse fra brugere og investorer i ind- og udland.
Annonce

Fredericia: Da MeeW gik live i december 2017, var det med to partnere bag roret.

I dag, godt og vel et år og tre måneder senere, råder virksomheden over 24 medarbejdere, som alle arbejder mod det samme mål: nemlig at få flere i arbejde.

Det sætter virksomhedens medarbejdere, og stifteren, en ære i.

- Vi har en ambition om at hjælpe alle samfundsgrupper i arbejde, og vi ønsker at gøre processen simpel og så omkostningsfri som mulig for alle involverede parter. Ambitionerne rækker ud over Danmarks grænser, og vi glæder os meget til fortsat at revolutionere branchen, siger Armin Kavousi, medstifteren af MeeW, i en pressemeddelelse.

Annonce

Me og We

Med flere end 100.000 swipes per måned og 20.000 downloads er der allerede stor aktivitet på platformen, som af investorer bliver omtalt som et meningsfuldt og samfundsrelevant projekt.

Virksomheden og menneskene bag tager det seriøst og i støbeskeen findes tiltag, der skal hjælpe socialt udsatte og immigranter i arbejde.

MeeW matcher jobsøgende og virksomheder med ét swipe.

Rutinen virker bekendt for dem, der har søgt kærligheden på datingappen Tinder.

MeeW er en sammensætning af Me og We. Visionen er at hjælpe og inspirere mennesker samt at skabe et medie, der ikke blot er skabt for mennesker, men af mennesker med hjertet på det rette sted, fremgår det af pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Sponsorater skudt over målet

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Kolding For abonnenter

Niras og Rambøll-analyse: Klapning af opgravet havbund er eneste vej frem for Marina City

Annonce