Annonce
forside

Stemninger fra Berlin i kunstsalen i Kongensgade

Poul B. Jakobsen og Linda Høyer Pedersen - henholdsvis formand og næstformand for Fredericia Kunstforening - er ved at gøre klar til fredagens åbning af udstilingen ?The Magnificent Seven? i Kulturcenter Kongensgade 111. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
fredericia - "The Magnificent Seven - magiske værker fra Berlin" er titlen på årets første udstilling i regi af Fredericia Kunstforening.

Udstillingen, som åbnes i morgen fredag den 29. januar klokken 17 i Kulturcenter Kongensgade 111, indeholder værker af syv kunstnere, som alle arbejder med udgangspunkt i Berlin, som er blevet et mekka for unge kunstnere fra hele verden. De udstillende kunstnere er: Gábor A. Nagy, Konstantin Déry, Rodrìques González, René Holm, Marc Pätzold, Giampiero Assumma og Jan Ros.
Syv kunstnere med base i Berlin udstiller i de kommende 14 dage i Kulturcenter Kongensgade 111. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Vestjysk særudstilling

Det er den berlinske kurator, forfatter og galleriejer, Uwe Goldstein, som er manden bag The Magnificent Seven, og formålet er at skabe et netværk af kunstnere, som kan præsentere Berlins kunstscene i Europa.

René Holm stammer fra Esbjerg, og han har også en kunstnerisk base i det vestjyske, og ham har Fredericia Kunstforenings bestyrelse besøgt i Esbjerg. Kunstforeningens sommerudflugt i 2015 gik til Esbjerg, hvor René Holm tog imod i sit atelier, og René Holm får ekstra udstillingsplads at boltre sig på i Kongensgade 111. Vestjyden får lov til at fylde den lille udstillingssal med en særudstilling - og han får også lov til at åbne udstillingen.

Udstillingen i Kongensgade kører frem til og med søndag den 14. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce