Annonce
Fredericia

Stigende smitte får konsekvenser for det lokale kulturliv: Koncerter er aflyst

Tøjhuset leder Sune Rasmussen fortalte på pressemødet, der foregik i byrådssalen på Fredericia Rådhus, at weekendens musikalske arrangementer er aflyst. Foto: Søren Gylling
Både Tøjhuset og EventC dropper flere planlagt arrangementer efter den seneste uges stigning af coronatilfælde.
Annonce

Fredericia: Grundet stigningen af coronasmittede i kommunen bliver der ikke holdt arrangementer i den kommende weekend på Tøjhuset i Gothersgade.

Det fortæller lederen af Tøjhuset, Sune Rasmussen, i forbindelse med et pressemøde på Fredericia Rådhus tirsdag eftermiddag.

- Den weekend, vi kigger ind i på Tøjhuset, er en weekend, hvor vi har en række lokale arrangementer. Vi har valgt at sige, at vi kigger på situationen uge efter uge, og den weekend, vi har nu her, vil arrangementerne være aflyst, siger Sune Rasmussen.


Hyg jer på anden vis. Vi har stor brug for jer, når vi er på den anden side af det her.

Ulrich Nicolaisen, direktør EventC


Lørdag skulle Little Fish og The Boy That Got Away have spillet i forbindelse med en dobbeltkoncert, og søndag skulle gæstedirigent og trombonesolist Steen Nikolaj Hansen have spillet sammen med Fredericia Big Band. Begge arrangementer er nu aflyst.

Annonce

Flere arrangementer aflyst

Ifølge Tøjhusets hjemmeside er koncerten med det britisk baserede rockband Coast ligeledes aflyst. Den koncert var planlagt til 1. oktober.

- Vi har haft en periode siden marts, hvor vi har skullet forholde os til en coronavirus og et pakket program. Når vi laver koncerter, så sker det som følge af sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi har rykket, og vi har aflyst. Vi har også haft to store arrangementer i sommer, som er flyttet til næste år, siger Sune Rasmussen.

Hos EventC, der står bag en del koncerter i byen, har man ligeledes måttet aflyse og flytte flere arrangementer. Også her får den seneste uges stigning i positive coronatilfælde konsekvenser.

- Med de seneste dages udvikling har vi haft en række planlagte koncerter på nogle af byens restaurationer, som vi har lagt ned. Dels med baggrund i den smitteudvikling, der har været, men også i forhold til at overholde de regler, der er med forsamlingsforbuddet.

- Herfra kan jeg også kun støtte op om bliv hjemme og nyd livet. Hyg jer på anden vis. Vi har stor brug for jer, når vi er på den anden side af det her, og det har vores lokale restaurationer også, lød det fra direktør Ulrich Nicolaisen på pressemødet.

Du kan se hele pressemødet her.

Direktøren fra EventC, Ulrich Nicolaisen, fortæller, at han har haft en god dialog med både kommunen og Sydøstjyllands Politi. - Vi er også dagligt i dialog med vores brancheorganisation Dansk Live og har allerede på baggrund af den aflyst og flyttet en række større arrangementer i oktober. Blandt andet en arenakoncert med Nik & Jay og en arenakoncert med Malurt, der er flyttet ind i foråret 2021, siger han. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia

Se målene: 45 gode minutter var ikke nok for FC - tabte til Esbjerg i topkampen

Fredericia

Mundbinds-præcisering: Der er stadig besøgsrestriktioner på plejehjemmene

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Alt for mange VB'ere leverede under niveau - derfor vandt Randers sikkert

Annonce