Annonce
Fredericia

Stille oprydning i septembersol - corona satte dæmper på arrangement i Kanalbyen

Simon fik samlet sit sidste point til et diplom ved skraldemaskotten. Foto: Mette Mørk
Annonce

Fredericia: Der blev samlet affald og leget skrammellege i det stille på kajen i Kanalbyen lørdag formiddag. Den lokale udgave af World CleanUp Day blev gennemført, men coronaen satte en dæmper.

- Vi havde overvejet, om vi skulle aflyse, men omvendt står vi ude i det fri, og vi forventede ikke, at vi blev rendt over ende. I år er det et lille fredeligt arrangement, hvor vi bare er os selv. Sidste år havde vi Motor Mille til at sætte ekstra gang i det, forklarede Christian Bro, formand for miljø- og teknikudvalget.

Alberte og Mynte legede med på skraldelegene i Kanalbyen. Foto: Mette Mørk

I andre kommuner havde man valgt helt at aflyse, men i Fredericia var der linet op til små konkurrencer og uddeling af diplomer. Indtil klokken 12 gjaldt reglerne om forsamlingsantal på 100, men så mange var der ikke i nærheden af at være på kajen.

- Mit indtryk er også, at flere og flere vælger at tage en oprydningstur hjemme i ens nærområde. Vi har også delt sække ud til folk, som gerne ville samle affald hos dem selv, og de sække kører vi ud og afhenter, sagde Christian Bro.

Naturvejleder Bjarne Christensen var på plads med gode historier om måger og sæler, som blandt andet Eliot og Holger lyttede interesseret til. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Smittetallet steget med fem

Danmark

Farligt vejr-vagt ønskes

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Fredericia

Beruset bilist på Vejlevej

Annonce