Annonce
Fredericia

Stillinger nedlagt: Seks medarbejdere har forladt rådhuset

11 medarbejdere var direkte berørt, da der blev nedlagt stillingere på rådhuset som følge af budgettet for 2020. Foto: Peter Leth-Larsen
11 medarbejdere var direkte berørt, da stillinger på rådhuset blev nedlagt som følge af budgettet for 2020. Seks af dem er nu stoppet, mens der er fundet andre løsninger for resten.

Fredericia: 11 medarbejdere var direkte berørt, da byrådet i forbindelse med budgettet for 2020 besluttede at nedlægge en række stillinger på rådhuset.

Nu er der kommet endelig afklaring på medarbejdernes arbejdsmæssige fremtid. Det oplyser Rikke Lykke Ravn, som er HR-chef i Fredericia Kommune.

- En af de 11 har fået nyt job og opsagde sin stilling. Vi har haft mulighed for at tilbyde andre stillinger til ni medarbejdere, siger Rikke Lykke Ravn.

To af de berørte er flyttet til andre lignende funktioner i kommunen.

To andre er blevet opsagt, men fortsætter med at arbejde i opsigelsesperioden. Endelig har seks medarbejdere fået en aftale om at stoppe i jobbet.

- Det er sket efter deres eget ønske, siger Rikke Lykke Ravn.

De medarbejdere, som er flyttet til en anden funktion i kommunen, har fået et nyt job under samme overenskomst. På et tidspunkt var det også på tale, at medarbejdere kunne blive omskolet i forbindelse med byrådets beslutning om at omstrukturere på budgettet for 2020.

Men det har ikke været tilfældet i denne omgang.

- Det har ikke været på tale i denne sammenhæng, da ingen har ytret ønske om det, siger Rikke Lykke Ravn.

Processen med afskedigelser og omplaceringer blev indledt for en måned siden. Undervejs har de faglige organisatioiner været involveret, og de berørte medarbejdere har talt deres nærmeste ledere og en personalekonsulent. HR-chef Rikke Lykke Ravn har været tovholder i processen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Tind sigter efter borgmesterkæden: Her er forskellen på V og S

Annonce