Annonce
112

Stjålne underbukser, en cyklende møbeltyv og indbrud uden udbytte: Her er weekendens politinoter fra Nordvestfyn

Både biler, møbler og indholdet fra en taske er blevet stjålet i det nordvestfynske i løbet af weekenden. Genrefoto: Michael Bager

Nordvestfyn: Både biler, møbler og indholdet fra en taske er blevet stjålet i det nordvestfynske i løbet af weekenden.

Fredag eftermiddag mellem klokken 15.45 og 18.30 blev indholdet fra en brun/sort vandrerygsæk stjålet i et omklædningsrum på Færøvej i Middelfart. Tyven stjal en sort North Face jakke i størrelse medium, et par røde herreunderbukser af mærket Calvin Klein og diverse papirer - herunder en erklæring på at taskens ejermand havde bestået sin teoriprøve i forbindelse med kørekortundervisning.

Også fredag eftermiddag brød en eller flere ukendte gerningsmænd ind gennem et stuevindue til en ejendom på Havegyden i Middelfart. Tilsyneladende blev intet stjålet.

Det samme gjorde sig gældende, da et vindue i kontordøren til en virksomhed på Nørregade i Ejby blev smadret natten til søndag. Her var våbnet en brosten, men intet blev tilsyneladende stjålet.

Annonce

Cyklende møbeltyv

Hos Fyns Politi var de søndag morgen ikke ligefrem imponerede over graden af planlægning, der tilsyneladende lå bag et møbeltyveri fra et hus på Vestergade i Strib natten mellem lørdag og søndag.

Tyven havde skaffet sig adgang til boligen ved at sparke en kælderdør op, og med sig fra stedet fik han Svanen i sort - en stol tegnet af Fritz Hansen.

Politiet fik senere på natten underretning om, at der var observeret en mistænkelig adfærd nær Den Gamle Lillebæltsbro - her skulle en person være set cykle rundt med et møbel læsset op på cyklen.

Ifølge Fyns Politis døgnrapport er tyven en mand, almindelig af bygning. Han var iført en hættetrøje og mørke bukser med reflekser.

Stjålet Golf og spirituskørsel

Natten til lørdag den 13. april lykkedes det en tyv at stjæle en sort Golf VW fra 2002, som stod parkeret på A C Hansens Alle. Bilen blev tilsyneladende stjålet uden nøgle, og den havde registreringsnummer XN 22 014.

På Kløvervej i Middelfart fik en hvid Fiat 500 fra 2011 påført en ordentlig rids på én meter. Ridsen gik fra venstre fordør ved låsen til venstre sidespejl.

Sidst men ikke mindst blev en person sigtet for promillekørsel lørdag aften klokken 23.26. Vedkommende sad i førersædet i en personbil på Store Landevej. Bilen holdt på gerningstidspunktet stille med tænding på, og det var nok til en sigtelse.

Kender man noget til møbeltyven, ser man den stjålne bil - eller har man oplysninger i andre af de beskrevne sager, kan Fyns Politi kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce