Annonce
Læserbrev

Stop hemmelighedskræmmeriet omkring Voss-grunden

Annonce

Læserbrev: Det er med stor undren, jeg har fulgt købet at Voss-grunden, eller rettere forsøgt af følge processen, for byrådet har været noget sparsomme med oplysninger.

For det første har byrådet tilsyneladende besluttet at købe en grund til 31,5 mio. kr. uden at have overvejet, hvad den skal anvendes til?

Jeg nægter at tro, at byrådet indkøber 20.000 kvm jord til en ganske anseelig pris uden at have gjort sig overvejelser om, hvad området skal anvendes til.

Tilbage står så bare spørgsmålet: "Hvorfor vil byrådet ikke oplyse, hvad baggrunden for købet er?"

For det andet er det jo almindelig kendt, at grunden er stemplet som V2-forurenet. Det er i sig selv ikke noget problem, men det kan sagtens blive det.

Jeg antager, at byrådet før købet har sikret sig en grundig undersøgelse af omfanget af forureningen og behovet for en eventuel oprensning af jorden?

Hvis jorden skal renses, må der også foreligge pris for dette. Det må jo have været et væsentligt parameter, da prisen på grunden blev forhandlet.

Den information er også meget relevant for kommunens borgere.

Jeg synes faktisk, at det udgør et stort demokratisk problem, når et byråd lukker sig om sig selv og er særdeles selektive med, hvilke oplysninger der kommer ud.

Vi har som borgere ret til at vide, hvad er foregår på rådhuset, og hvilke beslutninger byrådet træffer.

Det er jo på det grundlag borgerne skal bedømme politikernes indsats og dermed beslutte, hvor krydset skal sættes 16. november 2021.

Hvis man træffer de rigtige beslutninger, er der jo ingen grund til at skjule dem.

Mere åbenhed, tak!

Tommy Rachlitz Nielsen. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Byggerod i Føtex City: Varehus udvider og bliver testbutik for nyt koncept

Fredericia

Nyt trænings- og legeområde undervejs: Ombygning af sundhedshuset rykker udenfor

Annonce