Annonce
Erhverv

Stor efterspørgsel fra danske og internationale kunder: Taulov Dryport køber mere jord ved E45

Taulov Dry Port har nu samlet knap 900.000 kvadratmeter erhvervsjord i Taulov, efter selskabet har købt godt 187.000 kvadratmeter jord af Fredericia Kommune - her illustreret med "plot 3". På "plot 1" bliver Taulov Dry Ports lager- og logistikhaller til udlejning opført sammen med FSG Foods nye lokaler, mens der opføres logistikhaller til DLG på "plot 2", hvor der stadig er ledige kvadratmeter. Illustration: ADP
Taulov Dry Port køber to arealer på godt 187.000 kvadratmeter.

Taulov: Taulov Dry Port udvider og har nu knap 900.000 kvadratmeter erhvervsjord.

Joint-venture selskabet med PFA og ADP, som står bag Taulov Dry Port, udvider nu porteføljen af byggemodnet jord med to arealer på samlet 187.325 kvadratmeter med placering lige ud til motorvej E45. Det oplyser Taulov Dry Port i en pressemeddelelse.

Årsagen er stor efterspørgsel.

- Vi har gennem længere tid mærket en stigende efterspørgsel fra både danske og internationale kunder efter veldisponerede lager- og logistikfaciliteter med central beliggenhed. Det er tydeligt, at der mangler kapacitet i området. Taulov Dry Port råder nu over knap 900.000 kvadratmeter byggemodnet jord, og vi tilbyder opførelse af projektejendomme eller leje af færdigbyggede lagerenheder med en helt særlig fleksibilitet, som sjældent tilbydes inden for lager- og logistikejendomme, siger administrerende direktør i ADP A/S Rune D. Rasmussen.

Fordelt på to arealer

De 187.325 kvadratmeter byggemodnet jord er fordelt på to mindre arealer på henholdsvis cirka 61.000 kvadratmeter og 126.000 kvadratmeter. Det ene areal har front direkte til motorvej E45, og det andet ligger parallelt med Tibnor-bygningen i Prinsessens Kvarter.

De to arealer kan bebygges med op til 24 meter i højden, og derfor er arealerne særdeles attraktive for Taulov Dry Port, som mærker en efterspørgsel efter større logistikenheder med stor loftshøjde og direkte placering ud til motorvejen

- Med købet af arealerne står vi med et meget attraktivt stykke erhvervsjord med en førsteklasses placering. Vi forventer os stor interesse for arealerne, som vi ser frem til at projektudvikle som en del af Taulov Dry Port, siger projektdirektør i Taulov Dry Port Jesper Gemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Overblik: Her er 16 nøglepersoner i borgmestersagens efterspil

Annonce