Annonce
Kolding

Stor familierestaurant og selskabslokale er klar til åbning

Naseim Shadab har gjort meget ud af at skabe en restaurant, som ikke ligner andre steder i Kolding. Uranus Restaurant åbner 20. oktober. Foto: Steffen Nielsen
Restaurant Uranus på Haderslevvej skal skille sig ud fra andre spisesteder i Kolding, lyder det fra indehaver Naseim Shadab, som åbner sit nye sted 20. oktober.
Annonce

Kolding: Efter flere år som ejer af to takeaway-steder i Fredericia og Middelfart og Marco Polo Kiosk i Kolding har 27-årige Naseim Shadab allerede en del erfaring som selvstændig. 20. oktober åbner han så sin hidtil største forretning; Uranus Restaurant på Haderslevvej 93, hvor virksomheden Sanistål tidligere havde butik og lager.

De seneste måneder er gået med en stor ombygning af lokalerne, som er delt op i en restaurant med plads til 50-80 gæster og et selskabslokale til både små og store selskaber.

- Jeg har knoklet på det i lang tid, så jeg glæder mig virkelig til at åbne og sige hej til folk, siger Naseim Shadab, som er gået efter at indrette sin restaurant helt anderledes end byens øvrige spisesteder.

- Restauranter, cafeer og pizzeriaer ligner lidt hinanden alle sammen, så der er brug for noget, der skiller sig ud, så det ikke kører i den samme rille hele tiden.

Jeg har knoklet på det i lang tid, så jeg glæder mig virkelig til at åbne og sige hej til folk.

Annonce

Mad til hele familien

I restauranten vil man både kunne købe mad fra en stor buffet og a la carte. Maden bliver international med blandt andet mexicanske og indiske retter, og fokus bliver på mad til hele familien.

- Alle skal kunne finde noget, de kan lide, og de skal kunne smage lidt af hvert. Det bliver en familierestaurant med fornuftige priser og gode råvarer, så alle kan komme her, siger Naseim Shadab, som i det daglige selv vil betjene kunderne i restauranten.

- Det gør mig glad at være med til folks store begivenheder og glade øjeblikke. Jeg elsker at snakke med folk, møde nye mennesker og gøre dem glade, siger han.

Uranus Restaurant

Den nye restaurant på Haderslevvej 93 åbner 20. oktober.

Restauranten er særligt målrettet familier og har plads til mere end 50 gæster. Desuden er der et stort selskabslokale.

Se mere på facebook.com/uranus.restaurant.

Manden bag den nye store restaurant Uranus er Naseim Shadab. Foto: Steffen Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Ved at være for sent med klimaet

Fredericia

Brand i tidligere lysthus var ikke påsat: Politiet er endnu ikke færdig med efterforskningen

Annonce