Annonce
Kultur

Stor interesse for Klokkeren udløser nye forestillinger

Lars Mølsted er gået i træningslejr igen for at have fysikken på plads til at præstere i den fysisk hårde rolle som Quasimodo i Klokkeren fra Notre Dame. 4. oktober er der repremiere på musicalen, som indtil videre spiller frem til 10. november. Arkivfoto: Søren Malmose

Fredericia: Helt frem til mortensaften søndag 10. november kan teatergængere få mulighed for at opleve genopsætningen af Fredericia Teaters mega-succes "Klokkeren fra Notre Dame". Musicalen, som blev rost til seks-stjerner af et stort set enigt anmelderkorps, har premiere den 4. oktober, og der bliver nu puttet yderligere en uges forestillinger i programmet.

Teaterchef Søren Møller sætter stor pris på publikums modtagelse af genopsætningen:

- Jeg er lykkelig for, hvor godt publikum har taget imod genopsætningen af Disneys "Klokkeren fra Notre Dame". Jeg møder hver eneste dag begejstrede mennesker, som fortæller mig, hvor meget de glæder sig til enten at se eller gense forestillingen. Det kan jeg jo godt forstå, men det gør mig stadig glad, udtaler han i en pressemeddelelse fra Fredericia Teater.

I genopsætningen er det igen Lars Mølsted, som spiller den dominerende hovedrolle som Quasimodo - en præstation som indbragte ham en Reumert som årets sanger i forbindelse med den første opsætning af Klokkeren fra Notre Dame. Også Mads M. Nielsen er med på rollelisten igen som den onde ærkediakon Frollo, mens Bjørg Gamst spiller over for de to i hovedrollen som sigøjnerpigen Esmaralda.

Jeg møder hver eneste dag begejstrede mennesker, som fortæller mig, hvor meget de glæder sig til enten at se eller gense forestillingen.

Teaterchef Søren Møller

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Fra rugby i Erritsø til banko i Egeskov: Fotografens 10 favoritter fra ét års søndagsaviser

FC Fredericia

Minut for minut: FC Fredericia havde masser af chancer - men tabte alligevel til gæsterne fra Amager

Annonce