Annonce
Erhverv

Stor interesse for lejeboliger i Kanalbyen: Bådhusene er åbnet for udlejning

Nye boliger i Kanalbyen skyder op. Interessen for lejeboliger er stor, melder bygherrerne. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Alle udlejningsboliger i Kongens Punkt og Toldkammeret 7 er udlejede. Flere lejeboliger står klar i Bådhusene til august.

Fredericia: Interessen for lejeboliger i Kanalbyen er stor.

Det oplever bygherrerne på Kongens Punkt, Langebro og Bådhusene. STB Byg og A. Enggaard A/S besluttede i efteråret 2019 at sadle om og tilbyde at udleje nogle af sine nybyggede boliger, da interessen for køb ikke var så stor som forventet.

Nybyggeriet Kongens Punkt stod færdigt i efteråret 2019, og i dag er alle boliger udlejet. Det samme gælder et af punkthusene, Toldkammeret 7, i Langebro. Men der er flere lejeboliger på vej. Bådhusene er åbnet for udlejning. Det oplyser Kanalbyen i en pressemeddelelse.

- Det har vist sig, at der er behov for kvalitetsboliger til privat udlejning i Fredericia, og det giver jo blod på tanden i forhold til at bygge noget mere. Derfor har vi fuld fart på byggeriet af Bådhusene, hvor vi skyder den officielle udlejning i gang i april. Dem, der har vist forhåndsinteresse for lejeboligerne her, har været til et infomøde, hvorfor de første lejeaftaler allerede glædeligt er indgået, oplyser Palle Priska fra A. Enggaard A/S, der står bag byggerierne Langebro og Bådhusene.

To af punkthusene på Langebro består af ejerlejligheder, og her er fortsat ni lejligheder til salg. Det tredje punkthus, Toldkammeret 7, består af lejeboliger, som alle er udlejet.

De første lejeboliger i Bådhusene står klar i august, og flere kommer til i begyndelsen af 2021.

Annonce

450 boliger på vej

At interessen for lejeboliger var større end interessen for ejerlejligheder, oplevede STB Byg, der er bygherre på Kongens Punkt også.

- Jeg glæder mig over at se så meget liv i huset allerede. Vi startede med at prøve markedet for ejerlejligheder af, men vi erfarede hurtigt, at der var et større behov for lejeboliger. Derfor besluttede vi, at det også skulle være muligt at leje en bolig i Kongens Punkt, og så gik det ellers over al forventning, fortæller Jens Winther fra STB Byg.

Der er desuden flere lejeboliger på vej på den anden side af Gl. Havn, hvor AP Pension skal opføre Carolinelunden, der på sigt skal rumme 450 lejeboliger.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce