Annonce
forside

Stor mængde narko flere steder i Fredericia: Nu er fire personer fængslet

Fredericia: Fire personer blev mandag fængslet i en stor narkosag i Fredericia.

De fire sigtede blev mandag klokken 12.30 fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Kolding. De fire personer nægtede sig skyldige, men alle fire blev varetægtsfængslet i fire uger, oplyser advokatfuldmægtig Bjørn Dahl Larsen fra Sydøstjyllands Politi.

Tre af de sigtede er mænd, og de er henholdsvis 49, 39 og 37 år. Den fjerde sigtede er en 45-årig kvinde.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre. Politiet har tidligere oplyst, at de sigtede var i besiddelse af "betydelige mængder narkotika", og at de blev anholdt søndag omkring klokken 14.00. Den store mængde narkotika blev fundet og beslaglagt på flere adresser i Fredericia-området.

Advokatfuldmægtig Bjørn Dahl Larsen ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse hvor stor en mængde narko, der er tale om, eller hvilken type.

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Troels Lund skyder igen: Jeg sigter meget præcist på de røde, transportminister

Læserbrev: Veje og kollektiv transport bør ikke være en politisk kampplads, mener transportminister Benny Engelbrecht, der derfor beder mig sænke sigtekornet. Hertil er der vel blot at sige: Jo, investeringer i vores fælles infrastruktur - veje, tog, broer - er i høj grad en politisk kampplads, og især nu, hvor en svag socialdemokratisk regering har ladet hele sin overlevelse afhænge af de røde partier i Folketinget. Fakta er nemlig, at den brede transportaftale, som transportministeren drømmer om, kan ende med at blive et mareridt for alle virksomheder og borgere i Østjylland og mange andre steder i landet. De røde støttepartier siger klart fra overfor "mere asfalt", som de kalder det. Det kan så meget vel resultere i, at E45 ikke udbygges - selv om det var en central del af både den tidligere regerings plan og også et meget klart løfte fra fremtrædende socialdemokrater i valgkampen. Finansminister Nicolai Wammen, der er valgt i Aarhus, skrev meget specifikt i sin kandidattest på TV 2: "På den korte bane har E45 topprioritet." Nu er regeringens topprioritet at lave en bred aftale med motorvejs-fjendske partier som SF og Enhedslisten. Derfor er der i høj grad brug for at rette sigtekornet præcist på de røde - i håb om blot at plaffe de værste vildskud ned.

Annonce