Annonce
Middelfart

Stormskader og væltede træer: Brandfolk har travlt - vejfolk står klar med stor styrke

Et væltet træ. Arkivfoto: Benny F Nielsen.
Annonce

Nordvestfyn: Brandfolkene i Trekantområdets Brandvæsen har søndag eftermiddag og aften hænderne fulde med det voldsomme blæsevejr, og vejfolkene står stand by med en større styrke, hvis uheldet er ude.

Det er status ved 17-tiden søndag.

Blæsevejret kan søndag give vindstød af storm- eller orkanstyrke, og det har indtil nu holdt brandfolkene i Trekantområdet travlt beskæftiget.

Operationschef Bo Gøgsig melder om, at man har håndteret omkring 70 henvendelser om stormskader, 28 henvendelser omkring væltede træer og fire 112-alarmer.

Det gælder for alle seks kommuner i Trekantområdet, brandvæsenet dækker.

Dertil kommer to udrykninger til automatiske brandalarmer i Middelfart-området, som umiddelbart ikke har noget med selve stormen at gøre.

- Vi har haft utrolig travlt på vagtcentralen. Dertil kommer henvendelser fra borgere omkring væltede skilte og hegn, kloakdæksler og så videre, nævner operationschefen.

Han tilføjer, at opgaverne fordeler sig jævnt i hele dækningsområdet.

Også Middelfart Kommune holder nøje øje med stormen.

Klaus Junker fra entreprenørafdelingen bemander vagttelefonen, hvor man indtil nu har haft mindre opgaver med at rydde op efter et par væltede småtræer omkring Middelfart. Ikke noget, der har spærret vejene.

- Det er rimelig begrænset, og det har indtil nu ikke været det helt vilde, siger Klaus Junker.

Han understreger, at entreprenørafdelingen er klar til at stille med en større styrke på op mod 25 mand med alt grej fra motorsave og til rendegravere, hvis stormen udvikler sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia

FC Fredericia tog tre vigtige point og sprang op på andenpladsen

Fredericia

Coronasmitte steget med fem

Annonce