Annonce
Fredericia HK

Storslået Stoklund: - Jeg har drømt om det her i 15 år

Kristian Stoklund spillede en fantastisk kamp mod Kolding og scorede otte mål. Arkivfoto: Søren Gylling
Kristian Stoklund er barn af Fredericia og ved præcis, hvad en sejr i lokalopgøret mod KIF Kolding betyder for byen. Da han var 10 år gammel, drømte han om at slå Kolding.
Annonce

Kolding: Kristian Stoklund var dagens mand i skysovs på et hold af helte. Playmakeren scorede otte mål for FHK, da klubben smadrede KIF Kolding med 34-26, og som barn af Fredericia var det svært for ham at beskrive, hvor meget sejren betød.

- Siden jeg var 10 år gammel, har jeg drømt om det her. Dengang sad jeg som dreng og så Peter Nielsen og sådan nogle vinde over Kolding, og jeg tænkte: Det der, det vil jeg gerne prøve engang. Nu er det lykkes, og det er helt vildt fedt, sagde playmakeren.

- Det er svært at forstå, at man står her og har slået Kolding med otte mål, sagde han.

FHK var bedst fra start til slut.

- Kolding har et fint hold, men vi spiller bedre håndbold, og jeg tror mere på vores koncept. Vi spiller klogt i kampen alle mand, sagde han.

Siden jeg var 10 år gammel, har jeg drømt om det her. Dengang sad jeg som dreng og så Peter Nielsen og sådan nogle vinde over Kolding, og jeg tænkte: Det der, det vil jeg gerne prøve engang. Nu er det lykkes, og det er helt vildt fedt.

Kristian Stoklund, banens bedste mod Kolding

Annonce

Vi er ydmyge

FHK er oprykker men ligner ikke et bundhold efter sejren. I hvert fald er klubben nu langt fra sidstepladsen, som den i første omgang skal undgå.

- Jeg synes, vi har spillet god håndbold i alle kampene indtil nu, og vi udvikler os. Man tænker lidt: Hvad kan det ikke blive til, men samtidig er vi også meget ydmyge. Mål nummer et for os er også at være liga-hold i 2021, forklarede Stoklund.

Sejren var klubbens første på udebane i denne sæson. Og det har også en hvis vægt.

- Efter sidste kamp skulle jeg svare på, om vi kun var gode hjemme, og det blev jeg lidt irriteret over. Nu har vi vist, at vi også kan præstere på udebane, hvor hele hallen ikke er med os, og det er en stor styrke, sagde Stoklund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Nyt trænings- og legeområde undervejs: Ombygning af sundhedshuset rykker udenfor

Udland

Få overblikket: Mindst 100 mennesker har mistet livet ved voldsom eksplosion i Beirut

Annonce