Annonce
Erhverv

Stort lagerbyggeri på vej i Taulov Dry Port

Sådan kommer det nye lager- og logistikbyggeri i Taulov Dry Port til at se ud. Illustration: ADP
Stort lager- og logistikbyggeri opføres i Taulov Dry Port. Byggeriet bliver 10,5 meter højt, og det er et vigtigt skridt mod at blive Danmarks førende knudepunkt, lyder det fra ADP.

Taulov: Et nyt og stort lager opføres i Taulov Dry Port. I alt bygges 49.300 kvadratmeter byggeri, og første etape af byggeriet forventes at stå klar ved udgangen af 2020.

Byggeriet bliver 10,5 meter højt, og det er et vigtigt skridt på vejen mod at blive Danmarks førende knudepunkt, lyder det fra ADP.

- Med opførelsen af 49.300 m2 lagerejendomme tager vi et vigtigt skridt i udviklingen af Taulov Dry Port. Vi bygger ét af Danmarks største lager- og logistikcentre i 10,5 meters højde, hvilket giver os et unikt og fleksibelt produkt, som imødekommer kundernes krav til effektiv godshåndtering og central beliggenhed i forhold til konsolidering af gods, siger Rune D. Rasmussen, CCO i ADP A/S, i en pressemeddelelse.

Annonce

ADP: Markedet beder om det

Det nye byggeri vil tilbyde udlejning i mindre enheder, som kan skaleres efter virksomhedernes behov. Lagrene opføres med porte og ramper, og der kan også skabes kontor- og administrationsfaciliteter.

Der er stor efterspørgsel efter ledige lager- og logistikfaciliteter, og investeringen er den hidtil største i samarbejdet mellem ADP og PFA, som i 2017 indgik i en joint venture, hvor parterne i løbet af ti år vil investerere mellem halvanden og to millarder kroner i udviklingen af Taulov Dy Port.

- Vi følger nøje udviklingen inden for lager og logistik, og lige nu oplever markedet den laveste tomgang inden for lager- og logistikejendomme i 10 år. Opførelsen af de 49.300 m2 lager- og logistikejendomme vil understøtte markedets efterspørgsel efter ledige lejemål, og projektet er samtidig strategisk vigtigt for os i forhold til at præge udviklingen inden for logistikejendomme, siger Mikael Fogemann, Chief Portfolio Manager, PFA.

Udviklingen af de 49.300 m2 lager- og logistikejendomme er første projekt i en række projekter. Det nye byggeri sker over to etaper. Første etape på 26.000 kvadratmeter forventes at være klar ved udgangen af 2020, og de sidste 23.300 kvadratmeter vil stå klar medio 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia HK

Live: Får FHK point

Annonce