Annonce
Kolding

Stort streaming-event finder sted i Kolding: DJs skal spille fra 100 meter høj platform

Lørdag den 6. juni fra klokken 19.30 til 23.00 kan man opleve eventet ”The Ultimate Stream Mix”, hvor flere DJs blandt andet vil spille live fra Kolding. Det hele kan streames online på Twitch. Privatfoto
Corona har lagt mange spillesteder øde, og kalendere er blevet tømt for events. Derfor er en række lokale event-virksomheder gået sammen om at skabe et stort live streaming-event, hvor der blandt andet skal spilles musik fra en 100 meter høj kran.
Annonce

Kolding: I en tid hvor der fortsat er forsamlingsforbud, og stort set alle sommerens koncerter og musik-events er aflyst er en række lokale aktører gået sammen om at skabe, hvad de med egne ord kalder Danmarks højeste streaming-event.

Lørdag den 6. juni fra klokken 19.30 til 23.00 kan man således opleve et event, som har fået titlen ”The Ultimate Stream Mix”, og som blandt andet indebærer, at fire DJs sendes til vejrs i en 103 meter høj lift, hvorfra de vil spille deres musik. Det hele kommer til at finde sted hos BMS A/S i Kolding, men fordi der stadigvæk er forsamlingsforbud, streames eventet, så man kan følge med hjemme fra sin egen stue. Musikken suppleres af Skandinaviens største lasershow, og der sættes et punktum med et kæmpe fyrværkerishow, leveret af Saturn Fireworks, som tidligere har leveret ligende shows til Kolding Light Festival.

- Der er rigtig mange inden for event-branchen, som har fået alt aflyst i forbindelse med corona, så for et par uger siden opstod den her idé så, og siden da har det så bare taget fart og har udviklet sig. Vi mangler alle sammen, at der skal ske noget, og der var heldigvis flere, som var med på at få det her til at ske, siger Johnny Rechnagel, som er en af drivkræfterne på eventet og medejer af virksomheden IDunivers.

Eventet sendes live på blandt andet streaming-platformen Twitch, hvor det er gratis at følge med. Alt sammen professionelt filmet af AL Production, som optager med både droner og kameraer.

Der er rigtig mange inden for event-branchen, som har fået alt aflyst i forbindelse med corona, så for et par uger siden opstod den her idé så, og siden da har det så bare taget fart og har udviklet sig. Vi mangler alle sammen, at der skal ske noget, og der var heldigvis flere, som var med på at få det her til at ske.

Johnny Rechnagel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Fredericiansk lottospiller var millionær i to måneder uden at vide det: - Du får ikke min Nemkonto

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Fredericia

Døgnrapporten: En fik forbud mod at komme på restauration - en anden fik fire sigtelser

Annonce