Annonce
Fredericia

Strandkoncerter udskydes: 'Vigtigt at begrænse smittespredning i en fart'

Koncerterne på cirkelbroen må desværre aflyses, oplyser Brian Løkkegard. Arkivfoto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
De sidste tre koncerter på cirkelbroen er udskudt. Arrangørerne har taget beslutningen efter den seneste udvikling i spredning af corona-smitte.
Annonce

Fredericia: Tre koncerter på cirkelbroen i august er udskudt på grund af smitteudviklingen. Det oplyser Urbania Street Food i følgende pressemeddelelse:

- Vi har naturligvis afholdt alle arrangementer i tæt samarbejde og dialog med myndighederne. Den seneste ekstraordinære udvikling i smittespredningen i samfundet gør desværre, at vi udskyder de kommende koncerter, udtaler Brian Løkkegaard fra Urbania Beach Bar.

Fredericia Kommune og Urbania Beach Bar var gået sammen om at arrangere koncerterne på Østerstrand i august. To af koncerterne er allerede gennemført, nemlig med musicalperformerner Lars Mølsted og Bjørg Gamst 1. august og med Thomas Buttenschøn 8. august.


Vi er meget kede af, at vi ikke kan tilbyde fredericianerne koncerterne de kommende uger, og vi ved, at vi skuffer mange, der havde lagt planer, men omvendt må vi tage den seneste udvikling meget seriøst.

Brian Løkkegaard


Annonce

Kommer stærkt tilbage

Men de kommende tre koncerter - med Alberte Winding lørdag 15. august, Alexander Brown 22. august og Johnny Hansen søndag 30. august - er altså udskudt.

- Vi håber naturligvis, at vi hurtigst muligt kan tilbyde god musik på cirkelbroen igen, men i denne situation er det vigtigere at begrænse smittespredningen i en fart. Vi vil gerne rose strandgæsterne for at have udvist stor respekt for Covid-19 og ikke mindst siddet sammen som familier og ellers holdt god afstand. Vi er meget kede af, at vi ikke kan tilbyde fredericianerne koncerterne de kommende uger, og vi ved, at vi skuffer mange, der havde lagt planer, men omvendt må vi tage den seneste udvikling meget seriøst. Vi lover dog at komme stærkt tilbage med et unikt og inspirerende program for Fredericias borgere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Else Warming fra Fredericia gjorde rent i 25 år, men faldt: Blev starten på et langt og smertefuldt forløb

Annonce