Annonce
Fredericia

Strandvejs-kryds udvides: Vær forberedt på forsinkelser

Trafikken kommer til at glide bedre efter udvidelsen af Strandvejskrydset. Men under arbejdet må trafikanter forvente en periode med forsinkelser. Foto: Peter Leth-Larsen
Mandag 3. august begynder udvidelsen af det store kryds ved Strandvejen og Vestre Ringvej. Når det er færdigt, vil trafikken glide nemmere. Men i mellemtiden kan bilister forvente forsinkelser.
Annonce

Fredericia: Seks millioner kroner er afsat, og på mandag 3. august begynder arbejdet med udvidelsen af krydset ved Strandvejen og Vestre Ringvej.

Trafikanter kan derfor forvente perioder med afspærring frem til januar 2021, oplyser Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

- Særligt i morgentimerne og om eftermiddagen kan man opleve forsinkelser og forlænget rejsetid, mens arbejdet i et af byens største kryds står på, skriver kommunen.

Når arbejdet er færdigt, vil det udvidede kryds bidrage til, at trafikken glider bedre på den store indfaldsvej. ADP får en ny indkørsel til havneområdet, kaldet en "pregate". Desuden kommer der to venstresving fra Strandvejen mod Vestre Ringvej, og der kommer to højresvingsbaner fra Vestre Ringvej til Strandvejen i retning mod Snoghøj.

Annonce

Trafikken vil glide bedre

Byrådsmedlem Tina Horne er med i by- og planudvalget, som i januar frigav pengene til trafikforbedringen. Hun er godt tilfreds med, at krydset udvides samtidig med, at havneselskabet også arbejder ved krydset med den nye "pregate".


Vi er nu så langt med forberedelserne til arbejdet, at gravemaskinerne kan komme i gang.

Tina Horne, byrådsmedlem


- Pregaten til havnen og krydset på Strandvejen hænger sammen. Trafikken kommer til at glide bedre, når vi i samme omgang udvider krydset, for der bliver mere plads. Projekteringen er nu afsluttet, og vi er nu så langt med forberedelserne til arbejdet, at gravemaskinerne kan komme i gang, udtaler socialdemokraten.

De seks millioner kroner til krydset blev afsat på budgettet for 2019. ADP investerer to-tre millioner kroner i den nye indkørsel, har selskabet tidligere oplyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Sidste kapitel om teaterkonkurs på vej: Billetkøbere og andre kreditorer må vinke farvel til næsten 60 mio. kr.

Coronavirus

Live: Danmark får 100.000 færre vacciner fra Pfizer

Annonce