Annonce
112

Stribevis af indbrud i ulåste biler i Give

Arkivfoto
Annonce

Give: Der har været indbrud i fem ulåste biler i Give, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Fire pas og to lyspærer blev stjålet fra en bil på Åsbjerg mellem tirsdag klokken 20 og onsdag klokken 14.30.

Fra onsdag klokken 22.30 til torsdag 07.15 stjal tyve en orange åleskindspung med kontanter og hævekort fra en bil på Søndermarken.

På Hyldevang blev der snuppet to sæt nøgler og en brun pung med kontanter og kort. Bilindbruddet fandt sted mellem tirsdag klokken 19.30 og onsdag klokken 11.

Et nøglebundt blev stjålet fra en bil i Grønborgparken. Det skete i tidsrummet mellem onsdag klokken 22.15 og torsdag klokken 6.

Fra en bil i Troldeparken har tyve stjålet en kort blå jakke med et Koldinghus-logo ved venstre bryst. Det skete mellem tirsdag og onsdag aften.

Sydøstjyllands Politi mener, at der kan være tale om den samme gerningsmand eller gerningsmænd, som står bag de fem indbrud, men politiet har ingen mistænkte.

- Vi vil gerne opfordre folk til at låse deres biler, og låse genstande inde i bagagerummet, så det ikke lokker tyve. Vi ser en gang imellem, at der er nogen, som går rundt og tager i dørhåndtag for at tjekke om biler er låst, siger vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce