Annonce
Fredericia

Restriktioner på plejehjem efter kraftig coronastigning: Dørene låses for besøg

I foråret blev døren låst til Øster Elkjær Plejehjem i Erritsø. Det sker igen, efter smittetrykket i Fredericia Kommune er steget. Besøg skal foregå udendørs, medmindre der er tale om kritiske situationer. Det er Styrelsen for Patientsikkerhed, der har pålagt Fredericia Kommune at indføre restriktioner. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Det høje smittetryk i Fredericia Kommune betyder, at Styrelsen for Patientsikkerhed fredag eftermiddag har pålagt kommunen, at der indføres besøgsrestriktioner på plejehjemmene.
Annonce

Fredericia: Fra fredag eftermiddag låses døren til samtlige plejehjem i kommunen. Ønsker man at aflægge besøg, så skal man ringe i forvejen, og besøget skal foregå udenfor.

Det er Styrelsen for Patientsikkerhed, som fredag eftermiddag har meddelt Fredericia Kommune, at der nu skal indføres besøgsrestriktioner på plejehjemmene og aflastningspladserne.

- Det er et krav, der kommer oven fra på grund af det stigende smittetal, oplyser Charlotte Walkusch, chef for politik og kommunikation, Fredericia Kommune.

Konsekvensen er, at der ikke kan ske besøg på plejecentre indendørs, medmindre der er tale om en kritisk situation, og den besøgende er den nærmeste pårørende til beboeren.

Plejehjemslederne vil i den kommende tid informere nærmere om, hvordan situationen håndteres på det enkelte plejehjem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Mundbind er på plads mellem indkøbsvarer og skolebøger - efterspørgslen på smarte mundbind er stor

Annonce