Annonce
Fredericia

Succes gentages: Ældre, handikappede og udsatte forkæles med julemad fra byens spisesteder

Byrådet har besluttet, at alle på plejehjem, bosteder samt på misbrugscentret og i Kirkens Korshærs varmestue skal have en lækker julefrokostmenu leveret en dag de kommende uger. På kommunens regning. Det samme gjorde kommunen under nedlukningen i foråret, hvor påskemenuen blandt andet stod på panna cotta med bær på bostedet Kobbelgaarden - leveret af køkkenet i MesseC. Arkivfoto: Morten Kiilerich
Omkring 785 personer får julefrokostmad leveret de kommende uger.

Fredericia: Alle beboere på kommunens plejehjem og botilbud bliver i løbet af december forkælet lide ekstra med julefrokost leveret fra et lokalt spisested i Fredericia. Det oplyser Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

Dermed gentager Fredericia Kommune succesen fra påskedagene, da kommunen også betalte for frokoster på plejehjem og bosteder.

Julen og hjerternes tid står for døren med alle tidens traditioner. I år kan denne tid dog føles særlig hård for udsatte, sårbare og ældre borgere, da samvær og traditioner ikke er mulig på samme måde på grund af nationale retningslinjer og besøgsrestriktioner på kommunens plejehjem og botilbud.

Annonce

Bestemmer selv madtype og hvornår

Fredericia Byråd har derfor valgt at fokusere på noget af det, der stadig er muligt – nemlig traditionen og fornøjelsen af julefrokostmad. Politikerne har besluttet, at alle beboere og medarbejdere på kommunens plejehjem, botilbud og Rusmiddelcenteret skal forkæles med en god julefrokost.

Kommunens udsatte skal også forkæles, og derfor får Kirkens Korshær også leveret julefrokost-platter, som de kan udlevere i varmestuen. Regningen betaler Fredericia Kommune.

Byrådets juletiltag skal ikke blot være med til at sprede juleglæde hos beboerne, medarbejderne og udsatte. Det er også med til at støtte det lokale erhvervsliv, da en række spisesteder og hoteller i kommunen har fået bestillingerne.


Kommunens udsatte skal også forkæles, og derfor får Kirkens Korshær også leveret julefrokost-platter, som de kan udlevere i varmestuen. Regningen betaler Fredericia Kommune.

Fra artiklen


Plejehjem, botilbud, Rusmiddelscenteret og Kirkens Korshær har selv haft mulighed for at bestemme, hvilken type mad de ønsker leveret og hvornår. Traditionel dansk julefrokostmad står højest på listen.

Julefrokostmaden bliver leveret fra den 8. december til den 22. december 2020, og der bliver leveret mad til omkring 785 personer i alt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Annonce